Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

UNCLE BEN'S

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

UNCLE BEN'S

Uncle Ben's

Det finns en del produkter man associerar med ett specifikt varumärke. Ett sådant varumärke är Uncle Ben’s. Hör man Uncle Ben’s så tänker man omedelbart på ris, och tänker man på ris så tänker man på Uncle Ben’s.

Uncle Ben’s grundades i början av 1940-talet. Det var två banbrytande uppfinningar som föranledde detta: dels en ny metod att bevara risets näringsvärden under långvarig lagring, och en ny typ av ångkokare. Den första fabriken upprättades 1943 i USA. Uncle Ben’s ris kom sedan till Europa i och med Marshallhjälpen. 1965 kom Uncle Ben’s äntligen till oss i Skandinavien.

Uncle Ben’s har i mer än 60 år ställt de högsta kvalitetskraven på sina produkter. Mer än 200 kvalitetskontroller ingår i produktionen. Varje enskilt riskorn kontrolleras elektroniskt så att färgen, längden och hållfastheten stämmer. Samtliga produkter i Uncle Ben’s sortiment är fria från konstgjorda konserverings- och färgämnen samt smakförstärkare. Kvalitet, smak och variationsmöjlighet är värdeord som ringar in verksamheten.

Uncle Ben’s såser

Uncle Ben’s gör inte enbart ris, utan även såser. Dessa smakrika såser innehåller enbart ingredienser av hög kvalitet. Såserna innehåller däremot inga artificiella smakämnen, färgämnen eller konserveringsmedel. Kombinera dessa såser med Uncle Ben’s utsökta ris för en fulländad måltid.

Uncle Ben’s ris

Uncle Ben’s är mest kända för sitt ris. Företaget erbjuder ett flertal olika rissorter, såsom jasminris, basmatiris, långkornigt ris. Uncle Ben’s populära Basmatiris odlas i Indien vid Himalayas fot. Riset är framtaget på ett 100 % hållbart vis. Riset lagars i hela 6 månader för att framhäva den aromatiska smaken.

Billigt ris och såser från Uncle Ben’s

På den här sidan hittar du vårt utbud av Uncle Ben’s ris och såser till billiga priser. Kombinera såserna med riset så har du en komplett måltid. Detta tar inte mer än 10 minuter och smakar hur gott som helst. Perfekt för dagarna då du hellre lägger dig i soffan istället för att stå och laga mat.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.