Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TOPPIK

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TOPPIK

Toppik

Blir du orolig när du ser att du börjar tappa hår? Eller irriterar du dig varje dag över att du blivit tunnhårig? Att tappa håret är för många en tragedi, men med produkter från Toppik kan du känna dig lugn! Toppik är kända för att vara de mest använda produkterna för att dölja tunnhårighet och håravfall hos både kvinnor och män. Toppik erbjuder smarta och bekväma lösningar för de tunnhåriga!

Produkter från Toppik för tunnhåriga

Forskare menar att 50-80% av alla män och 20-40 % av alla kvinnor som drabbas av ärftligt håravfall. Håravfall kommer i många olika varianter. Det finns ärftligt håravfall som innebär att hårsäckar successivt börjar producera tunnare och tunnare hårstrån som på lång sikt leder till mer tunnhårighet eller helt enkelt ett helt kalt område. Om du är man kan du se vissa tecken på att processen satt igång i form av att du ser växande vikar och måne på ditt huvud. Kvinnor brukar dock behålla sin ursprungliga hårlinje, men istället drabbas av håravfall.

Toppik erbjuder en rad olika produkter i deras breda sortiment för tunnhåriga. De har de mest populära stylingprodukterna för de tunnhåriga! Om du vill ha en fantastisk täthet och volym utan att behöva dra till med en hårtransplantation eller dyra behandlingar, då ska du testa Toppik’s Hårfiber som är ett snabbt och naturligt sätt att dölja håravfall och tunt hår.

De erbjuder även hårvårdsprodukter som hjälper till att förtjocka håret genom att hårets viktigaste beståndsdel - keratin! Du kan även köpa en färgspray i olika färger som döljer håravfall och utväxt efter att ditt färgade hår växt ut. Dessa produkter passar både män och kvinnor och kommer i färger som svart till bruna nyanser. Om du helst vill fokusera på att dölja din utväxt då ska du satsa på att köpa deras spray för rötterna som kommer i en smart förpackning och som är optimal för att snabbt och enkelt täcka vita och gråa nyanser i håret. Men inte bara det, de får också ditt hår att se tjockare och tätare ut än förut!

Billiga hårprodukter för tunt hår

Här har du Sveriges mest populära stylingprodukter för tunt hår! Toppik erbjuder smarta och enkla lösningar för att få ditt hår att se friskare, tjockare och tätare ut än förut. Sist men inte minst fokuserar de till att öka hårväxten på områden där håret börjat bli tunt. Slipp oron över ditt hår och köp Toppik’s produkter här på Luxplus till ett fantastiskt billigt pris!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus