Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TOO FACED COSMETICS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TOO FACED COSMETICS

Too Faced Cosmetics

På 90-talet blev Jerod Blandino och Jeremy Johnson trötta på att skönhetsindustrin hade tappat sin leklystenhet och femininitet och blivit för mörk och seriös. De ville därför starta ett märke som skulle utveckla produkter som gick tillbaka till det glamorösa uttryck som tidigare präglat branschen. Deras största inspiration var Paris, den flicka lekfullheten och den förmåga makeup har att dramatiskt transformera ingenting till allt. Resultatet blev Too Faced Cosmetics, ett märke som alltid utmärkt sig för sina stora drömmar.

Too Faced - cruelty free och mångsidiga produkter

Idag är Too Faced bland giganterna inom skönhetsindustrin, och kvinnor världen över älskar att använda deras fantastiska produkter som är både glamourösa, stilfulla och cruelty free – det vill säga att de inte är djurtestade. Jerrod och Jeremy har en entusiastisk inställning till allt de skapar, och de använder enbart de finaste och mest banbrytande ingredienserna för att skapa innovativa produkter som kvinnor älskar att använda. Det universum de skapat är rosa, vackert och feminint med en touch av leopardmönster och glitter. Too Faced ger kvinnor möjligheten att uttrycka sin personlighet och säregenhet varje dag – oavsett look, humör eller årstid. Använd produkter från Too Face och få chansen att skina ikapp med stjärnorna!

Luxplus är en av få återförsäljare av Too Faced i Sverige

Det är inte helt lätt att hitta Too Face-produkter i Sverige, men vi på Luxplus har lyssnat till era önskemål och kan erbjuda ett noga utvalt sortiment. Vi förstår att ni älskar produkterna, eftersom det är några av de mest feminina och läckra produkter vi någonsin sett. Du hittar produkter från Too Faced billigt på Luxplus.se, så titta runt bland våra billiga Too Faced eyeliners, makeupborstar, ögonskuggor och andra produkter.

Paletter från Too Faced

Hos oss hittar du givetvis även de populära ögonskuggspaletterna från Too Face. Too Face paletter är riktigt härliga och finns i de färger som vi älskar mest. Förutom deras enastående förmåga att lyfta din make till nya höjder kommer de i riktigt fina etuier, som du alltid kommer vilja ha synligt framme – och aldrig kommer vilja lämna hemmet utan.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.