Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TOMMY HILFIGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TOMMY HILFIGER

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är den amerikanske mannen bakom det ytterst populära och urbana märket med samma namn. Du hittar allt från kläder och skor till Tommy Hilfiger-parfym till dam och herr. Tommy Hilfiger har gjort sig kända för sin klassiska amerikanska stil och preppy look och märket förknippas med färgerna rött, blått och vitt. Tommy Hilfiger arbetar under devisen “Classics with a twist”. Tommy Hilfiger parfym för både dam och herr är inspirerade av märkets klädlinje och går hand i hand med den amerikanska preppiga stilen.

Tommy Hilfiger-parfym

Den första parfymen som släpptes under märket Tommy Hilfiger var Tommy for Men och kom 1995. Året därpå kom Tommy Girl, och båda dessa parfymer blev bästsäljande dundersuccéer. Sedan dessa dofter har flertalet damparfymer och herrparfymer från Tommy Hilfiger lanserats.

Tommy Hilfiger-parfym för herr

Tommy Hilfigers inträde på doftscenen började ju med herrparfymen Tommy for Men. Sedan dess har Tommy Hilfiger lanserat en lång rad parfymer för herr, som alla känns lätta, fräscha och rena i doften i jämförelse med många andra herrparfymer. Här på Luxplus.se kan du hitta ett stort utbud av Tommy Hilfiger parfym för herr till förmånliga priser.

Tommy Hilfiger-parfym för dam

Även Tommy Hilfigers damparfymer utmärker sig med sina fräscha och milda noter, samtidigt som många av dem har inslag av sötma. I vårt sortiment hittar du en rad olika Tommy Hilfiger-parfymer för dam, och du kommer garanterat kunna hitta en doft som passar dig.

Är du ute efter en god doft som förstärker din stil och accentuerar din livsstil finns det en Tommy Hilfiger-parfym för dig. Parfym från Tommy Hilfiger kännetecknas av fräscha dofter man med enkelhet bär och den rena känslan parfymerna ger gör att de alltid känns moderna åt det sportiga hållet. Dofterna är lätta att fatta tycke för och flera av de olika Tommy Hilfiger damparfymer och Tommy Hilfiger herrparfymer som har lanserats har blivit klassiker.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.