Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TINTS OF NATURE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TINTS OF NATURE

Tints Of Nature

Tints of Nature grundades år 1994 i England och är en av de mest framgångsrika verksamheterna inom hårvård i England och idag säljs deras produkter i över 40 länder runtom i världen. Tints of Natures hårfärger för privat bruk är skonsamma för huvudet och håret, då de använder naturliga ekologiska extrakter, vårdande växtextrakter och både vitamin E och vitamin C som skyddar och lägger fukt i håret under färgning.

Ekologisk hårfärg från Tints of Nature

Tints of Nature är den enda hårfärgen för privat bruk som innehåller certifierade ekologiska ingredienser. Tints of Nature producerar hårfärger baserade på övertygelsen om att använda så många ekologiska ingredienser som möjligt och så få kemikalier som möjligt. Därför är alla produkter även fria från ammoniak och parabener och testas heller inte på djur.

Hårfärg som täcker gråa hår

Hårfärgerna fås både i en permanent och halvpermanent variant och färgpaletten varierar från platinablont till svart. De permanenta hårfärgerna täcker grått hår upp till 100% och de halvpermanenta hårfärgerna har en täckningskapacitet på upp till 80% på grått hår. Hårfärgerna ger även håret en fin glans som utstrålar ett friskt och glänsande hår från rot till spets. I varje hårfärgningslåda har du allt du behöver för att lyckas med din färgning.

Vård av färgat hår

Sortimentet från Tints of Nature innehåller, utöver hårfärg, även schampo och balsam som är särskilt utvecklat till färgat hår. Tints of Nature’s Hårvårdsprodukter ger därmed den rätta vården för ditt hår och ser till att färgen håller längre.

Billig hårfärg

Här på sidan kan du hitta ett sortiment från Tints of Nature’s populära hemma-hårfärger. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medlemmar riktigt bra priser på dessa hårfärger och hårvårdsprodukter. Om du vill färga ditt hår hemma är det rätta valet Tints of Nature, då det är svårt att finna hårfärger till privat bruk som är lika skonsamma som dessa. Beställ redan idag den hårfärg som passar dig och du kan färga ditt hår om 1-3 dagar! Kom ihåg att det är gratis frakt på alla ordrar hos Luxplus när du är medlem.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.