Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TICKLER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TICKLER

Tickler

Tickler grundades 2009 i Sverige av en grupp personer som kände att det var dags att tillföra något nytt i både sina egna och andras sexliv. De kom från vitt skilda håll och bakgrunder, och kunde därför använda varandras kunskap, erfarenhet och kreativitet. Alla i gruppen hade stor kunskap om sexleksaker och det föll sig därför naturligt för dem att börja utveckla vibratorer.

Billiga sexleksaker från Tickler

Tickler är baserat i Stockholm och Shanghai, men de har Ticklers som samarbetar med dem i hela världen. Tickler betyder “kittlare”, vilket är precis vad syftet med produkterna är – att kittla på precis rätt ställen, att ge kittlande upplevelser både fysiskt och mentalt. Att få känna kittlande känslor och upplevelser ska enligt Tickler inte begränsas till varken kön, ekonomiska förutsättningar eller geografi. Därför erbjuds Ticklers sexleksaker billigt till människor i hela världen, oavsett kön.

Sexleksaker i silikon

Alla sexleksaker från Tickler är tillverkade i kroppssäkert silikon och finns i många olika former och färger. Du kan bland annat hitta sexleksaker från Tickler i storlekar som är perfekta att ta med i väskan på resan – eller varför inte en roligare utekväll? I Ticklers sortiment finns även knipkulor för träning av bäckenbottenmusklerna. Bäckenbottenträning med knipkulor är bra både för dig som vill kunna uppnå kraftigare orgasmer, och för dig som fött barn och behöver träna upp muskulaturen igen. Vi vill även rekommendera Ticklers vibrerande ägg med fjärrkontroll som du antingen kan använda själv, eller för att lämna över kontrollen av din njutning till en partner.

Vibratorer i silikon

Vi har dessutom ett stort utbud av vibratorer i silikon från Tickler, vilka är deras kändaste produkter. Ticklers vibratorer i silikon finns i olika former, storlekar och färger – allt efter just din smak och dina behov. Här hos Luxplus hittar du vårt urval av de populära vibratorerna och sexleksakerna från Tickler billigt. Vi har i typiskt Luxplusmanér pressat priserna i botten, så att du har råd att testa dig fram till ett mer varierande, spännande och roligt sexliv med olika slags billiga sexleksaker.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.