Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THIERRY MUGLER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THIERRY MUGLER

Thierry Mugler

Thierry Mugler är en fransk modeskapare som gjort sig känd för sitt modiga och annorlunda uttryck. Man kan tydligt se hur Thierry Mugler hämtar inspiration från bland annat gamla amerikanska bilar, science fiction-filmer, film noir och insekter. Thierry Muglers design har alltid varit visionär, modig och tydligt utstickande. Hans unika design går givetvis igen även i de exklusiva Thierry Mugler-parfymernas uttryck. Den första parfymen Thierry Mugler Angel lanserades 1992 och blev en omedelbar succé. Sedan dess har framgångssagan varit ett faktum, och Thierry Muglers parfymer tillhör idag några av de mest kända i världen.

Thierry Mugler parfym

Thierry Mugler har gång på gång överraskat parfymmarknaden och nästintill chockat sina beundrare med nya, spännande doftnoter. Hans unika, exklusiva och luxuösa haute couture-mode avspeglas i de många Thierry Mugler-parfymerna, vilka bäst kan beskrivas som små doftexplosioner av unik elegans. De extravaganta och minst sagt annorlunda parfymflaskorna innehåller signaturdofter som är särskilt utvalda för att understryka den eleganta stilsäkerhet som är modehuset Thierry Mugler.

I en kombination av unika doftnoter i den osedvanliga änden av doftspektrat låter Thierry Mugler sina beundrare förföras av trollbindande parfymer som sent glöms bort. Detta är också anledningen till att när många köper sin första Thierry Mugler-parfym blir de så förälskade att de aldrig börjar använda andra dofter igen.

Thierry Mugler Angel och Thierry Mugler Alien

Parfymer är minnen, dofter kan förföra och förstärka en stämning till oanade höjder, och Thierry Mugler är med sina digra dofter helt enkelt ett geni i parfymvärlden. Särskilt modiga är de karaktäristiska och kraftfulla parfymerna Thierry Mugler Angel och Thierry Mugler Alien – vilka också är de populäraste bland Thierry Mugler-parfymer. Dessa, tillsammans med många fler dofter av Thierry Mugler, har vi givetvis i vårt sortiment. Vi anser nämligen att inget parfymsortiment är komplett utan dofter från Thierry Mugler, och till våra billiga priser kommer du inte kunna låta bli att upptäcka hans magiska universum av dofter. Prova en av de ikoniska Thierry Mugler-parfymerna och märk själv att det är dofter du aldrig tidigare varit i närheten av.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.