Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THICKER FULLER HAIR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THICKER FULLER HAIR

Thicker Fuller Hair

Lider du av tunt hår? Vill du gärna ha mer volym och fyllighet i ditt hår? Thicker Fuller Hair är en perfekt produktserie för dig som vill få ett friskare och fylligare hår. Produkterna kan användas av såväl män som kvinnor. De erbjuder alltifrån schampo, balsam, hårspray, masker och serum, dvs hela kostcirkeln för tunt hår. Allt för att kunna ge ditt tunna hår optimal vård och omsorg!

Hårprodukter för tunt hår från Thicker Fuller Hair

Produkterna från Thicker Fuller Hair innehåller Cell-U-Plex som är en synergisk blandning av rena växtextrakter, vitaminer och proteiner som hjälper till att omsluta dina hårstrån genom att ingredienserna går in och förstärker de tunna, fina hårstråna. Cell-U-Plex-formulan är även berikad med koffein för att öka stimuleringen av hårbotten. Denna unika formel är maximerad till att lämna din hårbotten samt hår friskare och starkare utan extra tillsatser. Den unika Marine Flora Complex, sk. Cell-U-Plex, är dessutom kliniskt bevisad att reducera tecken på håravfall, samtidigt som det arbetar på att stimulera och stärka ditt hår. Det uppmuntrar till en frisk hårväxt genom att det synligt ökar dina hårstrån och lämnar håret mjukt och hanterbart. Produkterna från Thicker Fuller Hair passar alla hudtyper, även den mest känsliga hårbotten.

Hårprodukter billigt hos Luxplus

Det som verkligen är unikt med Thicker Fuller Hair är produkternas överkomliga priser och att de är packade med en bra sammansättning av ingredienser som koffein och växtextrakter som ger ditt hår volym, långvarig styrka och styling. Prova exempelvis Thicker Fuller Hair’s Instantly Thicker Serum för att ge ditt hår en volym-boost och mer struktur eller Thicker Fuller Hair’s Weightless Volumizing Hairspray som lämnar håret starkt, glansigt och fylligt. Om du har varit på jakt efter produkter som ger omedelbar styrka, håller ditt hår på plats och ger volym, är produkterna från Thicker Fuller Hair det optimala valet, allt för en liten slant hos oss på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.