Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THE WET BRUSH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THE WET BRUSH

The Wet Brush

Sättet du borstar ditt hår på är en stor del av svaret på hur starkt och friskt ditt hår är. Det sätt du borstar ditt hår på är även de mest förbisedda steget i din hårvårdsrutin, vilket betyder att detta är ett steg som du ofta inte tänker på som något viktigt. Håret är dock som svagast när det är vått. När du drar och borstar igenom hårstråna kan det därför slita på dina hårstrån. Det är därmed viktigt att du borstar ditt hår med en borste som försiktigt löser upp knutarna, utan att dra eller skada ditt hår.

Med detta som grund har därför Original Detangler från The Wet Brush blivit oerhört berömd på marknaden. The Wet Brush förändrade sättet att se på hårborstning och förvandlade, det som var en smärtsam och tidskrävande uppgift, till en enkel, vårdande och färgstark del i din vardag.

Hårborstar från The Wet Brush

Succéborsten passar alla hårtyper och klarar av att reda ut grova och bångstyriga hår utan smärtsamma borstdrag. Borsten kan dessutom användas på både torrt och vått hår. IntelliFlex-tekniken innebär att borsten är flexibel på den ena piggen och fast på den andra vilket gör att den utelämnar all typ av “ryck” samt slitage. Du slipper dessutom ömmande hårbottnar, kluvna toppar och håravfall. Wet Brush kan användas på både extensions och peruker.

The Wet Brush erbjuder sina berömda detangling bristles i många olika former och storlekar, bland annat till resan, barn, styling och duschen.

Detangle, Dry, Style och Care hårborstar


The Wet Brush erbjuder olika slags hårborstar uppdelade i kategorierna: Detangle, Dry, Style och Care, men även en Detangling Spray.

Serien Detangle är en revolutionerade borste som glider genom ditt hår utan att det gör ont eller skadar ditt hår. Denna låter dig borsta igenom utan att du behöver ta till större kraft, vilket ger mindre skada på ditt hår. Dessa borstar kommer i varianter som Original, Plush, Mini, Pop-and-Go och Paddle.

Serien Dry är en öppen och ventilerad borste, vilket innebär att den har luftspringor som hjälper till att kanalisera luften från hårtorken.

Med borstarna från serien Style kan du styla ditt hår och får samtidigt ett hår som är mjukare, fylligare, glansigare, rakare eller mindre frissigt.

Med borstarna från serien Care kan du borsta ditt hår utan att skada ditt hår eller genomgå någon smärta. Du får därutöver ett hår som glänser tack vare att borstarna hjälper till att fördela ditt hårs naturliga oljor.

Billiga Hårborstar från The Wet Brush

Med dessa borstar behöver du inte slita i håret. Det behöver du inte heller med dessa billiga priser på hårborstarna från The Wet Brush på Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.