Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THE ORIGINAL BEAUTYBLENDER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THE ORIGINAL BEAUTYBLENDER

The Original Beautyblender

The Original Beautyblender tillhör ett av de mest kända märkena på skönhetsmarknaden just nu. I varje respektabel makeupartists hand hittar man dessa dagar en beautyblender - en makeupsvamp som kommit att bli ett oumbärligt redskap när man lägger smink. Beautyblendern förknippas ofta med sin äggform och knallrosa färg, och är en fenomenal produkt som kan användas till i stort sett alla delar av sminkningen. Applicera foundation, puder, concealer, rouge eller använd den till color correcting - användsningsområdena är många och det är bara fantasi och kreativitet som stoppar dig!

I sortimentet finns även medel till att rengöra beautyblenders med, blotting papers vid namn The Original Beautyblender Beautyblender Blotterazzi, Makeup Eraser som tar bort smink med endast vatten etcetera.

Billig The Original Beautyblender

The Original Beautyblender skapades av makeupartisten Rea Ann Silva 2002 och under 2003 släpptes den på marknaden. Den karaktäristiska rosa färgen hjälpte att dra uppmärksamheten till sig, och inom mycket kort var succén ett faktum. The Original Beautyblender har belönats flitigt med åtskilliga priser och det är ingen tvekan om att det var en efterlängtad produkt på marknaden.

The Original Beautyblender är gjort av ett latexfritt och icke allergiframkallande skum, ett så kallar antimikrobiellt material. När den blöts ner blir den dubbelt så stor och fukten gör att beautyblendern inte suger åt sig av produkten du ska applicera. Äggformen på svampen gör den ytterst effektiv när det gäller att komma åt överallt till skillnad från exempelvis en foundationborste eller fingrarna.

Här på Luxplus köper du The Original Beautyblender billigt och vi har flera av märkets produkter i sortimentet - det är bara att välja vilken som passar dig! Vi står fast att du inte ska behöva betala mer än nödvändigt för en sådan populär och multifunktionell produkt, så passa på att göra ett klipp och köp hem en billig beauty blender redan idag!

Beauty blender användning

Som ovan nämnt kan du använda din beauty blender till flera olika produkter, men du ska alltid starta med att skölja den under vatten så den är blöt helt igenom, och sedan krama ur vattnet så att beautyblendern endast är fuktig. Det är genom att göra den fuktig du får till det jämna resultatet!

När du sedan applicerar till exempel foundation med beautyblendern gäller det att du duttar på produkten, du ska inte dra med svampen i ansiktet utan endast lätt trycka in produkten i huden. Detta gäller vare sig du lägger foundation, concealer, puder eller annat smink med beautyblendern. Det ger dig ett naturligt resultat utan att det blir för mycket produkt i ansiktet. Utnyttja spetsen på din beautyblender för att komma åt runt ögonen, runt näsan och läpparna, och se hur du får till ett fantastiskt resultat både snabbt och enkelt! Se till att tvätta din beautyblender ofta och att byta ut den var tredje månad för att undvika irriterad hy och att du får utslag och blemmor.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.