Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THE KONJAC SPONGE CO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THE KONJAC SPONGE CO

The Konjac Sponge Co

Om du inte bott under en sten under de senaste åren har du förmodligen stött på konjac sponges. Detta koreanska skönhetsmirakel är på god väg att bli standard i badrumsskåp över hela världen, men är långt ifrån en nyhet. I Korea och många andra asiatiska länder har man tillverkat och använt konjac sponges i över tusen år.

Men vad är en konjac sponge för något? Det är en naturlig tvättsvamp tillverkad av rena fibrer från konjacplantan som växer i tropiska klimat i östra Asien. Dessa fibrer har visat sig vara skonsamma men effektivt djuprengörande på huden, och har därför blivit oerhört populära att göra ansiktssvampar av. Fibrerna från konjacplantan är också fullproppade med mineraler och antioxidanter som är bra för din hy.

Konjac Sponge Company

Vi är glada att kunna erbjuda våra medlemmar konjac sponges från The Konjac Sponge Company till billiga priser. The Konjac Sponge Company var först med att ta konjac sponges till Europa, för att sedan sprida mirakelsvamparna till resten av västvärlden. Idag hittar man konjac sponges fron Konjac Sponge Co i över sextio länder världen över.

Skillnaden mellan The Konjac Sponge Company och andra företag som försöker kopiera produkterna är att deras konjac sponges är de som innehåller de absolut renaste och mest högkoncentrerade konjacfibrerna. De tillverkas dessutom för hand på den vulkaniska ön Jeju i Sydkorea, en ö som är med på UNESCOs världsarvslista och sägs ha bland världens renaste vatten.

Konjac sponge - användning

Konjac sponges är som sagt ett väldigt skonsamt sätt att rengöra din hud på, tack vare sina helt naturliga ingredienser. Detta är dock inte allt; en annan anledning att använda konjac sponges är att du inte ska använda den tillsammans med några som helst rengöringsmedel. Användningen av konjac sponges är alltså lika naturlig som själva svampen. Du låter den helt enkelt blötas i varmt vatten en liten stund, så att svampen absorberar vattnet. Sedan kramar du försiktigt ur vattnet ur svampen och tvättar ansiktet med den. Du kommer omedelbart känna hur ren din hy blir, helt utan några som helst rengöringsmedel. Det är också en stor anledning till att konjac sponges kan användas till alla hudtyper – även till den mest ömtåliga och lättirriterade huden.

Konjac sponge mot acne

Tack vare sina skonsamma men djuprengörande egenskaper har konjac sponges visat sig vara ett av de bästa hjälpmedlen i kampen mot acne, då den på ett naturligt sätt drar ut orenheter från din hud och avlägsnar överflödig olja. Använd en konjac sponge mot acne och slipp dras med hudbesvär längre – helt naturligt!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.