Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THE FOOT FACTORY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THE FOOT FACTORY

The Foot Factory

Hur mycket går du varje dag? Hur många steg tar du varje dag? I genomsnitt ska vi gå ca 10 000 steg varje dag, men tyvärr går vi bara hälften så många. Men 5000 steg är ju ändå mycket för dina fötter att gå varje dag! Inte undra på att våra fötter bli slitna och får förhårdnader. Vi borde definitivt ta hand om våra fötter mer än vad vi gör. Detta kan The Foot Factory hjälpa till med!

Skrubb, lotions och peeling för fötterna


The Foot Factory erbjuder ett härligt sortiment av fotvårdsprodukter. Deras underbara sortiment innehåller dofter av pepparmint, very berry, lavendel och kamomill som kommer i peeling, skrubb och lotions - alla i roliga flaskor liknande formen på en fot. För optimal behandling av dina fötter kan du exempelvis använda en skrubb som peelar bort de döda hudcellerna på fötterna och därefter en tvål som tvättar rent dina fötter. Efter badet kan du förbereda dina fötter med en återfuktande lotion. För att fortsätta ta hand om dina fötter ska du inte bara tänka på dina fötter i början av dagen, utan även under dagen. Därför bör du tänka på att ge dina fötter ett mjukt underlag där dina fötter tar som mest stryk när du rör på dig. The Foot Factory erbjuder mjuka fotkuddar som du kan lägga in dina högklackade skor som gör det både skonsammare för dina fötter och fötternas hud, samtidigt som du kan gå och känna dig bekväm i skorna under mycket längre tid. Efter en lång dag på jobbet och en after work på kvällen kan dina ben och fötter lätt känna sig trötta, varma och svullna. Då är det ju perfekt att The Foot Factory kan erbjuda en kylande spray för både ben och fötter som ger en lätt kylande känsla på dina svullna ben. Du kan även använda deras gel som fokuserar på tunga och varma fötter. Avsluta dagen med denna gel för att ge dina fötter en härlig spakänsla och komplettera med deras pedikyrverktyg som hjälper dig att skrubba och borsta av hård hud och återställa dem till dess mjuka naturliga form. Undvik spruckna fötter och bevara dess mjuka, runda känsla med deras balsam för spruckna hälar.

Billiga fotvårdsprodukter från The Foot Factory

Vi tänker ofta på att ta hand om våra ansikten och vår kropp, men glömmer ofta den del som tar som mest stryk under dagen - våra fötter! Det är dina fötter som ska klara en hel dag på jobbet och en kväll på dansgolvet som innebär mycket tryck och stötar. Därför är det viktigt att du kommer ihåg att ta hand om dina fötter så att du kan njuta till max av livet. The Foot Factory erbjuder alla de produkter du behöver för att dina fötter ska må och kännas bra. Dessutom är de extremt prisvärda och lätta att använda, med en otroligt god och fräsch doft. Njut av livet tillsammans med dina friska fötter med hjälp av de billiga fotvårdsprodukterna från The Foot Factory!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.