Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THE BODY SHOP

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THE BODY SHOP

The Body Shop

The Body Shop producerar unika hudvårdsprodukter med naturliga ingredienser från hela världen. The Body Shops produkter är skapade med respekt och kärlek för natur, djur och miljö, och de starka värderingarna kring djurrätt, miljöskydd och fair trade går som en röd tråd genom hela kedjan – från urvalet av ingredienser och dofter till framställningsprocess och transport. The Body Shop har gjort sig ett namn i skönhetsindustrin, och idag känner de allra flesta som är intresserade av hudvård, hårvård och andra produkter inom personlig vård till The Body Shop. Deras ikoniska logotyp och förpackningar är för många en symbol för garanterad kvalitet och omtanke för miljö, djur och inte minst dig som i slutändan ska använda produkterna.

Stort utbud av The Body Shop-produkter

The Body Shop erbjuder en enorm bredd av fantastiska produkter inom bl.a. hudvård och hårvård. Vem känner inte till handkrämerna, kroppskrämerna, duschtvålarna, schampona och de andra världskända produkterna från The Body Shop? En av sakerna The Body Shop gjort sig särskilt kända för är de ljuvliga dofterna i deras produkter. Många har någon gång känt doften av exempelvis någon av de olika The Body Shop Body Butter, nickat igenkännande och kastats tillbaka till fina minnen med en syster, mamma, vän eller en gammal kärlek. Det är det doften av The Body Shops produkter gör med dig – de är härliga doftsensationer som planteras djupt i dig för att sedan kasta dig tillbaka. Här på Luxplus har vi ett stort sortiment som vi tycker är representativt för den stora bredd som finns bland The Body Shops värld av väldoftande, vårdande och härliga hudvårds- och hårvårdsprodukter.

Handla The Body Shop billigt online

Som medlem hos Luxplus får du möjlighet att köpa produkter The Body Shop billigt online – smidigt, snabbt och snällt mot din plånbok. Botanisera runt i vårt stora utbud av billiga The Body Shop-produkter och klicka hem dina favoriter, eller varför inte prova en produkt du inte använt tidigare. Vem vet, kanske hittar du en ny favorit som kommer bli en stående favorit i din samling av produkter från The Body Shop?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.