Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THE BLUEBEARDS REVENGE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THE BLUEBEARDS REVENGE

The Bluebeards Revenge

Har du också upplevt att skäggstubben ibland kan vara så grov att den gör även den bästa rakhyveln slö? Detta är ett problem som miljontals män världen över tampas med. En grov och svårarbetad skäggstubb omtalas ibland som “bluebeard”. Det finns få saker som är mer plågsamt än att börja dagen med en otillräcklig grooming-rutin. Det kan vara ett oerhört fysiskt lidande. Eftersom rakningen ofta är en daglig företeelse, blir det lätt också ett psykiskt lidande i viss mån.

Kanske har du redan provat det billiga rakskummet från din lokala livsmedelsbutik? Kanske har du också provat den svindyra ansiktskrämen som får din hud att svida mer än under själva rakningen? Kanske har du plöjt igenom ett hav av tvålar, gels och sprayer som lovar allt men enbart levererar en doft som i det närmaste väcker avsmak. I så fall är det dags att du provar marknadens möjligtvis manligaste grooming-produkter från The Bluebeards Revenge. The Bluebeards Revenge har en slogan som lyder: “The Ulitmate Shaaving & Grooming Experience For Real Men!”. Detta summera företaget i en mening.

GROOMINGPRODUKER FRÅN THE BLUEBEARDS REVENGE

Med Bluebeards Revenge så blir den svårarbetade stubben, den torra huden, utslag, och det okontrollerbara håret ett minne blott. Företaget började inledningsvis med att producera groomingprodukter av salongskvalitet för behandling av s.k. bluebeards, men idag så gör företaget så mycket mer. I deras utbud ingår idag stylingprodukter skäggoljor, mustaschvax, tvålar, duschgel, schampo, balsam och dofter. Därtill erbjuder företaget även groomingaccessoarer, såsom rakknivar, skäggborstar och rakhyvlar,  av allra högsta kvalitet. Ingen av The Bluebeard Revenges produkter är djurtestade.

BILLIGA RAKPRODUKTER FÖR MÄN

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av superpopulära The Bluebeards Revenge. Här hittar du bland annat rakoljor och rakskum till superbilliga priser. Om du har tröttnat på livsmedelsbutikens effektlösa produkter är The Bluebeards Revenge din räddning. Slipp våndas varje gång du ska raka dig med dessa högkvalitativa rakprodukter. The Bluebeards Revenge är det givna valet om du tar grooming seriöst.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.