Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

THE AMAZING SILISPONGE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

THE AMAZING SILISPONGE

The Amazing Silisponge

The Amazing Silisponge är namnet på den banbrytande sminksvampen i silikon som tagit skönhetsbranschen med storm. Märket är en del av det tyska företaget Trend-X som under flera decennier varit ledande inom utveckling av olika silikonprodukter. Genom sin långa erfarenhet vet man exakt vilket mångsidigt material silikon är, och det är därför ingen slump att just Trend-X tog fram den revolutionerande The Amazing Silisponge.

Sminksvamp i silikon

The Amazing Silisponge är alltså en sminksvamp i silikon. Eller, egentligen är det en serie av sminksvampar i silikon med olika utformningar, för att du ska kunna hitta den som passar dig och dina makeupbehov bäst. Gemensamt för alla sminksvampar som är The Amazing Silisponge är deras tre huvudsakliga fördelar:

  • – Silikonets medgörliga textur för lätt och smidig applicering
  • – Den släta ytan för en perfekt finish
  • – Enkel rengöring med varmt vatten efter varje användning

Utöver dessa tre grundegenskaper kan du alltså välja den sminksvamp i silikon som passar dig och dina behov bäst, vad gäller hårdhet, form och så vidare. Prova att byta till en sminksvamp i silikon – du kommer inte ångra dig!

The Amazing Silisponge = originalet

Det finns alltså många fördelar med att använda en silisponge. Originalet är ju oftast det bästa, och detta gäller även silisponges. The Amazing Silisponge tog fram det silisponge-original som många märken därefter försökt kopiera. Inga av dessa har rönt samma framgångar som The Amazing Silisponge, tack vare företagets långa efarenhet och vidsträckta kunskap om silikon och dess egenskaper och användningsområden.

Silicone sponge i Sverige

Det dröjde ett par år innan vi i Sverige upptäcke denna geniala produkt, men nu har även svenskarna börjat ta till sig silicone sponge. Sverige har dock få återförsäljare av originalet, och vi är därför extra stolta över att kunna erbjuda våra medlemmar The Amazing Silisponge till riktigt bra priser. Var en del av den pågående sminkrevolutionen som är silicone sponge i Sverige – tro oss; du kommer inte vilja gå tillbaka till en vanlig sminksvamp igen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.