Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TENA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TENA

Tena

Tena är ett märke som främst är känt för sina inkontinensskydd till kvinnor. Mycket eftersom det i första hand är kvinnor som lider av problemet och fokus har lagts på att marknadsföra den del av företaget som kallas Tena Lady där du hittar olika sorters skydd vid inkontinens av högsta kvalitet.

Inkontinens är ett oerhört vanligt problem genom livet och som ovan nämnt främst för kvinnor. Orsakerna kan vara många och därför är det tacksamt att ha tillgång till inkontinensskydd i form av trosskydd och bindor som fångar upp urinen när olyckan är framme så att du kan känna dig trygg och bekväm varje dag. Vare sig inkontinensen beror på att du är gravid, du har besvär med inkontinens efter förlossning, för att du har fött många barn, går igenom klimakteriet, på grund av sjukdom eller annan orsak - Tena Lady produkter är vad du behöver!

Produkter från Tena Lady

Här på sidan kan du hitta riktigt bra erbjudanden på produkter och inkontinensskydd från Tena Lady. Välj mellan Tena Lady Extra, Tena Lady Normal och Tena Lady Mini med vingar. Tena Lady bindor kan användas både på dagen och på natten så du aldrig behöver tänka på att ha flera varianter tillgängliga eller bekymra dig kring läckage eller vara generad av inkontinens.

Det finns många orsaker och anledningar till att man drabbas av inkontinens. Inkontinens kan bero på vilt skilda saker som graviditet, övergångsåldern och andra hormonella förändringar som alltsammans påverkar kvinnors kropp och kan göra det svårare att hålla tätt. Det är ett vanligt problem att kissa på sig som vuxen, eller rättare sagt att man inte kan hålla helt tätt alla gånger och här är Tena Lady en oumbärlig produkt! Flera kvinnor som lider av kraftig menstruation använder också Tena Lady bindor då de har en extra bra absorberingsförmåga och säkrar att man inte blöder igenom.

Tena Lady inkontinensskydd

Testa Tena Lady Normal som är designad för att användas vid små eller medelstora besvär av urinläckage som är säkrare och behagligare att använda än vanliga bindor som är till för att användas vid mens. Tena Lady Normal är utformad efter kroppen så du kan känna dig bekväm och framförallt säker hela dagen samtidigt som den inte sitter för tätt och orsakar svett, lukt och skav. Tena Lady Normal har en bra absorberingsförmåga och du kan vara helt säker på att det inte luktar från bindan.

I den ännu mer skyddande änden hittar du Tena Lady Extra med en extra hög förmåga att absorbera kiss och urin vid läckage. Tena Lady Extra är designade för att hålla dig helt torr och säker vid besvär med större läckage, och erbjuder trippelt skydd.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.