Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TEMINISTERIET

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TEMINISTERIET

Teministeriet

“Min dröm var att ta allt jag lärt mig om te under min uppväxt i Taiwan och återskapa det med smak och designestetik från Skandinavien, där jag nu bu bor och älskar.”

Orden är Teministeriets grundare Kathryn Browns. Teministeriet är en svensk tillverkare av premiumte baserad i Malmö. Idén med Teministeriet är att kombinera uråldriga asiatiska tetillverkningstraditioner med skandinavisk, minimalistisk design. Detta har visat sig vara en succé, och inte bara här uppe i norr – ryktet om Teministeriets kvalitetsteer har spridit sig långväga, och idag benämns märket ofta utanför Skandinavien som “that Scandinavian tea”.

Stort utbud av Teministeriet i vår webshop

Här i Luxplus webshop hittar du ett enormt utbud av produkter från Teministeriet. Vi har samtliga serier i Teministeriets sortiment av teer, så det finns mycket att välja mellan – från klassiska smaker som Earl Grey via nyskapande sensationer som fläder- och champagnete till rena hälsoteer som ökar metabolismen, vilket kan hjälpa dig med t.ex. viktnedgång. Vi har Teministeriets teer både i form av löste och tepåsar, så oavsett vad du föredrar kommer du garanterat kunna hitta dina favoriter från Teministeriet i vår webshop.

Teministeriet kaffefilter, tekannor och andra tillbehör

Förutom själva teerna har Teministeriet även gjort sig kända för sina olika te- och kaffetillbehör i stilren, minimalistisk design och professionell kvalitet. Ta bara en titt på Teministeriets tekannor i glas – vem skulle inte vilja ha en sådan hemma i köket? Teministeriets tekannor i glas har inbyggda tesilar med liknande funktion som en kaffepress, vilket gör det otroligt lätt för dig att luta sig tillbaka och njuta av ditt favoritte.

Missa inte heller Teministeriets kaffefilter för droppkaffe. Teministeriets permanenta kaffefilter är rena ögongodiset med sin snygga design av rostfritt stål, medan de får fram ditt favoritkaffes aromer på optimalt sätt.

Din bästa Teministeriet-återförsäljare

Vi kan med stolthet säga att vi är din bästa Teministeriet-återförsäljare. Vårt utbud av Teministeriets teer och tillbehör är bland de största i Skandinavien, och våra priser är oslagbara. Välj Luxplus som din Teministeriet-återförsäljare, så sparar du stora pengar på alla dina favoriter från Teministeriet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.