Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TAYLOR SWIFT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TAYLOR SWIFT

Taylor Swift

Taylor Swift är långt ifrån en anonym person, hon släpper hits efter hits och gjort många musiksamarbeten som tagit sig långt upp på musiklistorna. Taylor Swift är som bekant en av de största inom countrypopmusik just nu och är en av de bäst betalda sångerskorna världen över. Hon hörs ständigt på radion och är minst lika omtalad för sitt privatliv. Däremot är Taylor Swift ett relativt nytt märke inom parfym, men har redan gjort sig ett namn även inom detta området. Kanske är det med hjälp av hennes ljuva parfymer hon lyckas snärja den ena kända killen efter den andra?

Taylor Swift parfym

Som ovan nämnt är det än så länge relativt få parfymer från Taylor Swift på marknaden, men de dofter hon har lanserat har hittat en given målgrupp. Tillhör du dem som tycker att blommiga fruktiga parfymer doftar gott hittar du flera dofter i hennes utbud som kommer tilltala dig. Tycker du bättre om en lite mer komplex doft med blommiga, träiga och myskiga inslag finns även detta. Är orientalisk vaniljparfym din grej är Taylor Swift Wonderstruck Enchanted ett måste att testa!

Parfymerna från Taylor Swift kan enkelt beskrivas som feminina dofter, men var och en har en egen karaktär. Här på Luxplus strävar vi alltid efter att ha ett stort utbud med parfym från Taylor Swift, inte bara de olika varianterna men också i olika storlekar så att du har ett stort urval att välja mellan. Bland annat hittar du miniparfymer som du kan ha i handväskan, necessären, träningsväskan eller rent av i jackfickan.

Kanske har du hört talas om fast parfym? En fast parfym fungerar som ett läppbalsam med doft, fast du använder det på huden istället. Kombinationen av en fast parfym och Taylor Swifts feminina parfym kan mycket väl vara en perfekt present till en ung tjej, eller någon som vill ha en parfym lättillgängligt att ta på utan att vara rädd att ha sönder glasflaskan den kommer i. Välkommen in att upptäcka vilka Taylor Swift parfymer vi har att erbjuda!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.