Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

TANDBLEKNING

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

TANDBLEKNING

Tandblekning
Drömmer du om vackra vita tänder så testa den populära och billiga tandblekningspennan. Pennan bleker med hjälp av Carbamid Peroxid som är en mild och skonsam metod för att få en vackert vitt leende igen.
Här på sidan hittar du två olika versioner av bra tandblekningspennor till ett superbilligt pris. Först och främst finns den klassiska gyllene tandblekningspennan för bara 15 kr som är väldigt populär. Denna tandblekningspenna kan användas upp till 30 gånger och ger snabbt ett vackert resultat och markant vitare tänder. Den gyllene tandblekningspennan är enkel att hantera och kan användas så ofta du vill som en effektiv tandblekning hemma.
Därutöver finns också Nano Tandblekningspenns som använder en effektiv nanoteknologi för att bleka tänder. Förpackningen med den billiga nano-tandblekningspennan innehåller flera strips till tandblekning så du kan upprepa tandblekningsbehandlingen tills du är nöjd med resultatet. Nano-tandblekning är en mild tandblekningsmetod utan kemikalier.

Kaffe, rökning och mycket annat kan med tiden göra tänderna gula och missfärgade. Med en tandblekningspenna kan du själv enkelt bleka dina tänder och ta bort missfärgingar. En tandblekningspenna är tänkt som en snabb tandblekning till exempel innan du ska på fest, eller helt enkelt som ett enkelt sätt att få tillbaka ditt vita leende.
Slipp betala en förmögenhet för tand blekning hos tandläkaren och gör din egen tandblekning hemma framför spegeln. Allt du behöver är en tandblekningspenna som du själv applicerar på dina borstade tänder. Efter några få minuter kan du skölja munnen och se resultatet, och redan efter ett få antal behandlingar med din tandblekningspenna kommer dina tänder bli vita igen. Du kan eventuellt ta en före- och efterbild på ditt leende och tydligt se skillnaden och de fantastiska resultat som en tandblekningspenna kan ge.
Det bästa med vårt utbud av tandblekningspennor är det billiga priset. Tandblekning behöver inte vara en dyr affär för flera tusen kronor. En billig tandblekningspenna för 15 kr eller en nano-tandblekningspenna är en billig lösning som tar bort missfärgingar och säkrar vita tänder.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.