Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SWIZZELS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SWIZZELS

Swizzels

Swizzels är en av världens äldsta godistillverkare. Företaget grundades av bröderna Matlow 1928 i England. I dag är Swizzels verksamma i över 60 länder och har ett brett utbud av sötsaker. Swizzels jobbar med spännande konsistenser, rolig färg och design samt friska och fruktiga smaker som överraskar. Sedan 2008 innehåller dessa produkter inga konstgjorda färgämnen.Swizzels är uppskattade för sin lekfullhet och tradition.

Swizzels populära godis Love Hearts introducerades redan 1946. Drygt 10 år senare lanserade företaget sina omåttligt uppskattade godisklubbor. Dessa godisklubbor karaktäriseras av sitt sega tuggmotstånd.

REFRESHERS FRÅN SWIZZELS

Vem har inte lagt ner en handfull Refreshers i sin blandpåse? Finns det någon som inte gillar dessa sega, sura och syrliga godisbitar? De klassiska Refreshers-karamellerna har ett syrligt inslag av citron, vilket ger en fräsch och uppfriskande smakupplevelse. Det blå omslagspappret med den gula och röda loggan gör sig direkt igenkänd. Omslagspappret ser i stort sett likadant ut idag som det gjorde då Refreshers introducerades för 60 år sedan.

Oavsett vad du är sugen på, har Swizzels något för dig. En mycket uppskattad godispåse från Swizzels är Zwizzels Refreshers Choos. Refreshers Choos är ett mjukt fugdegodis med surt och friskt pulverinnehåll. Godisarna varierar mellan 5 olika, fräsiga smaker och färger, den gemensamma nämnaren är att de alla är fullkomligt utsökta.

Vill du ge din partner en gullig present? Då kan hjärtformade karamellen Love Hearts Rolls vara helt perfekt! Karamellerna har charmiga små budskap tryckta på sin ovansida. Dessa söta godisar är perfekta att ge bort till någon du tycker om, att dekorera cupcakes med eller att ha i godisskålen på alla hjärtans dag.

Är du rejält sötsugen bör du testa den klassiska blandpåsen Swizels Bumper Bag. Påsen innehåller Swizzels-favoriterna Refreshers, Drumstick, Love Hearts, Parma Violets, Double Lollies och Fizzers.

SWIZZELS BILLIGT

Älskar du godis lika mycket som vi gör? Tycker du om att ha ett litet förråd hemma utifall sötsuget skulle krypa sig på utan föraning. På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Swizzels till otroliga priser. Med dessa priser behöver du aldrig vara sötsugen i onödan.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.