Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SWEET SECRET

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SWEET SECRET

Sweet Secret

Sweet Secret är en samling väldoftande och billiga kroppsprodukter med högt innehåller av närande vitaminer och mineraler. Precis som namnet antyder är dofterna delikat söta, men utan att kännas “sliskiga”. Här hittar du Sweet Secrets kroppsprodukter med lena, söta dofter såsom vanilj och chili/choklad. Prova dessa billiga kroppsprodukter och skäm bort dig själv och din hud med en riktigt härlig spaupplevelse i ditt eget hem – vem vet, kanske hittar du en helt ny favorit?

Billiga kroppsprodukter från Sweet Secret

Sweet Secret har som mål att ge dig en skön och lyxig upplevelse som om du vore på spa, fast hemma i ditt eget badrum. Använd de billiga kroppsprodukterna från Sweet Secret för att lyxa till det, samtidigt som din hud får bästa tänkbara vård. Alla billiga kroppsprodukter i Sweet Secrets sortiment innehåller arganolja, extrakt från saffran och vanilj och massvis med vitaminer och mineraler; ingredienser som tillsammans ger optimal fukt och näring åt din hud.

Återfuktande badolja från Sweet Secret

Har du provat att använda badolja? Om inte, klicka direkt hem återfuktande badolja från Sweet Secret! Genom att droppa i Sweet Secret badolja i ett varmt bad får du en avslappnande spaupplevelse, samtidigt som badoljan är återfuktande och mjukgörande för huden. Arganoljan ser samtidigt till att hudens åldringsprocess fördröjs. Prova en väldoftande och återfuktande badolja från Sweet Secrets nästa gång du tar ett avkopplande bad, och märk hur behaglig din hud kommer kännas.

Kroppskräm och kroppsskrubb från Sweet Secret

För en djupgående rengöring av kroppen kan vi starkt rekommendera en väldoftande kroppsskrubb. Sweet Secret kroppsskrubb innehåller sockerkristaller och saffranpartiklar som skonsamt och effektivt peelar bort döda hudceller från hela kroppen, samtidigt som vanilj- och saffransextrakt återfuktar din renskrubbade hud.

Som sista steg i din dusch- eller badrutin kan du avsluta med valfri doft av Sweet Secret kroppskräm. Din hud blir uppstramad och ytterligare återfuktad samtidigt som hela din kropp kommer dofta gott under dagen. Välj den doft av Sweet Secret kroppskräm som passar just ditt humör för dagen – det blir en riktigt skön känsla för både kropp och sinne.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.