Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SURF

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SURF

Surf

Surf är ett varumärke som gör tvättmedel och diskmedel och är främsta kända för en för deras fina doftkombinationer. Även om du kanske inte hört talas om varumärket Surf tidigare, kommer varumärket från den stora koncernen Unilever och säljs i många östländska länder, Irland, Danmark och Sverige. Surf introducerades för första gången på marknaden år 1959 och har följt trenderna inom doft, vilket har gjort att de fortfarande är ett väldigt populärt varumärke på marknaden.

Väldoftande Tvättmedel från Surf

Surf tror på att en tvätt blir bättre och friskare med ett fruktigt och blommigt tvättmedel. Dofterna blir noga utvalda och sätts samman med syftet att skapa Surf dofter som går i linje med dess varumärke. Deras dofter består bland annat av ylang-ylang, orkidé, ros, lilja, lotusblomma, lavendel, jasmin, fresia, körsbärsblomma, mandarinblomma, citronblomma, örtextrakt och vilda blommor. Med dessa underbart fantastiska dofter som grund ger det dig möjlighet att njuta av en härligt doftande tvätt varje dag.

Billigt flytande tvättmedel

Många föredrar flytande tvättmedel eftersom det kan vara lättare att dosera när det hälls i tvättdoseringslådan. Tvättmedel i pulver kan klumpa ihop sig och lådan behöver rengöras oftare, än om du använder flytande diskmedel. Tvättmedelspulver kan även påverka dina kläder om de rester som fastnat i lådan kommer på de kläder som inte är lämpade för den typen av tvättmedel.

Flytande tvättmedel kan alltså inte klumpa ihop sig och ser därför till att din tvättmaskin och tvätt blir helt ren, utan att lämna olämpliga tvättmedelsklumpar på dina kläder. Surf har tillverkat flytande tvättmedel som inte bara säkerställer att tvätten är ren, men som även ger en fräsch och frisk doft.

Diskmedelstabletter

Diskmedelstabletter till diskmaskinen behöver inte kosta en en förmögenhet, särskilt eftersom det är något du inte vill spendera dina pengar på. Det är något som Surf kan hjälpa dig med. Surf erbjuder nämligen många billiga diskmaskinstabletter med olika dofter med bland annat lavendel och jasmin.

Köp billiga tvättmedel i både pulver och flytande form eller diskmedelstabletter från Surf och njut av den underbara doften i dina kläder och i ditt hem. Beställ idag och få dina varor levererade inom 1-3 dagar.

Men här kan Surf också hjälpa dig, för att de har gjort billiga rätter med olika dofter, inklusive lavendel och jasmin.

Handla billiga tvättflaskor, flytande tvättmedel eller Surf handfat och få doften av blommor i dina kläder och ditt hem. Beställ idag och ta emot dina varor inom 1-3 arbetsdagar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.