Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SUPER BRIGHT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SUPER BRIGHT

Super Bright

Här på hemsidan finner du vårt urval av rengöringsmedel eller närmare sagt vårt urval av rengöringsvampar och trasor från varumärket Super Bright. Super Bright är i själva verket et känt varumärke, men svamparna och trasorna som de producerar känner vi alla till. Vi använder de även till vår dagliga rengöring av köket.

BILLIGA RENGÖRINGSTRASOR TILL RENGÖRING

Super Bright har olika typer av trasor till rengöring i deras sortiment. Det är bland annat den helt klassiska disktrasan som vi alla känner till. Engångstrasan som vi inte kan leva utan. Vi har dem mycket billigt här på hemsidan för det är ingen människa som vill lägga pengar på något så tråkigt som disktrasor. Dock är det ändå något vi använder dagligen.

Det finns många goda råd runt omkring på nätet, men en av dem är att man ska byta disktrasa varje dag. Därför kan det gott betala sig att köpa dem billigt, eftersom att man kan tvätta dem i ett koktvättsprogram ett par gånger och därefter kasta ut dem.

TVÄTTSVAMP OCH RENGÖRINGSSVAMP

En annan sak som man använder till rengöring av köket och badrummet är tvättsvampar. Dessa kan du få i olika varianter, bland annat den helt klassiska vi alla känner till med 20 svampar staplade ovanpå varandra i olika färger. Dem har vi självklart sett till att du får riktigt billigt här på Luxplus. Du finner dessutom andra slags svampar till rengöring, exempelvis en svamp i rostfritt stål som är lämplig för rengöring av metaller som krukor, grillar och med mera. Denna svamp ska sköljas under vatten och ska användas med tvättmedel för att få den bästa effekten av stålsvampen.

Köp dina rengöringsprodukter och tillbehör här på Luxplus, så kan du spara pengar på de tråkiga vardagssakerna och använda pengarna på något annat kul. Om du beställer dina produkter innan kl 15 kan du redan börja med rengöringen imorgon! Det finns ju inget mer tillfredsställande än ett rent hem.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.