Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SUNSPA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SUNSPA

Sunspa

Sunspa är pionjärer inom allt som har med solbränna att göra – oavsett om det viktigaste för dig är att uppnå en riktigt fin bränna, eller att skydda dig mot solskador. Med hjälp av Sunspa kan du alltså njuta av sommarens alla nöjen utan att oroa dig för varken solskador eller blek hud.

Skyddande solspray från Sunspa

Varje gång din hud blir röd och irriterad av solskador ökar risken för att drabbas av hudcancer mer än du tror. Detta är givetvis det värsta som kan hända, men bara en smärtande, irriterad solskadad hud kan vara en riktig plåga – särskilt för oss svenskar, där varje dag av sol och semester är dyrbar.

Men sålänge du använder dig av riktigt bra och ordentligt täckande solskydd behöver du inte oroa dig, och det är här Sunspa kommer in i bilden! Sunspa solspray är en unik solspray baserad på aerosolteknik, vilket innebär att de miljontals små skyddande partiklarna är finfördelade i gasform. Detta gör att Sunspa solspray täcker hela området du sprayar den på utan att missa en millimeter, till skillnad från många andra solskyddssprayer som dels har större partiklar och dels pumpar ut solskydd som sprider sig brett och glest över huden, och därmed tenderar att missa områden.

Med solspray från Sunspa kan du därför garanterat njuta av solen, helt utan att riskera skador varken på kort eller lång sikt. Spraya på Sunspa solspray på 20-25 centimeters avstånd i lätta, svepande röresler över kroppen 20 minuter innan du går ut i solen. Du behöver bara låta sprayen torka in i huden, och sedan är du redo att möta en dag på stranden – helt utan kladd och besvär.

Sunspa solspray till ansikte och kropp

Visst är det irriterande när man kommer in efter en dag i solen, och inser att man glömt skydda ansiktet ordentligt? Ansiktshuden är den mest känsliga huden på kroppen, så det är viktigt att man har en solspray till ansikte också. Det smarta med solspray från Sunspa är att de fungerar lika bra till såväl ansikte som resten av kroppen, tack vare aerosolteknologin som är garanterat täckande. Eftersom Sunspa har en rad olika SPF-styrkor att välja mellan kan du dessutom ha en solspray till ansiktet specifikt, om du är en av dem som har hy som lätt blir solskadad.

Kom ihåg att du aldrig ska spraya solspray direkt i ansiktet, för att undvika att få solspray i ögonen. Spraya därför lite Sunspa solspray i ansiktet och applicera sedan över ansiktet.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.