Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SUNSILK

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SUNSILK

Sunsilk

Är ett hårvårdsvarumärke som startade sin resa 1954 i Storbritannien. Detta välkända varumärke finns idag att köpa i nästan alla världens länder. I många delar av Asien är Sunsilk det ledande hårvårdsvarumärket. Här i Sverige är Sunsilk ett varumärke som med jämna mellanrum står på våra inköpslistor.

Sunsilk har samarbetat med flera olika stjärnor, så som Madona och Shakira. Detta har hjälp varumärket att bli ett av de mest igenkända i sin bransch. Sunsilk är också ett varumärke som kraftigt associeras med innovation och nytänkande. De jobbar hårt med att utveckla banbrytande teknik och nya sätt att approacha hårvård. Sunsilk har bland annat tagit hjälp av professionella hårexperter i ett projekt de kallar Co-Creation collaboration.

SUNSILK SCHAMPO OCH BALSAM

Sunsilk har i och med sitt projekt Co-Creations tagit fram sitt mycket uppskattade Sunsilk Lively Clean and Fresh Shampoo tillsammans med dermatologen Dr. Francesca Fusco. Detta schampo har en lätt formula rik på näringsrika antioxidanter som ger håret ett effektivt skydd utan ditt hår känns tungt. Den nytvättade känslan varar länge och ditt och får en livfull look.

Har du färgat håret och önskar bevara färgen så länge som möjligt? Då ska du köpa Sunsilk Vibrant Colour Protection Shampoo. Detta schampo är också ett resultat av Co-Creations-projektet och har tagits fram tillsammans med den världsberömda hårkloristen Rita Hazan. Med sin unika Amino shield-teknologi och UV-filter ger detta schampo ditt färgade hår de bästa förutsättningarna.

I Sunsilk Vibrant Colour Protection-serien ingår även Sunsilk Vibrant Colour Protection Conditioner. Om ditt färgade hår är skadat kan det tappa färgen. Detta intensivt vårdande balsam hjälper till med att reparera och återställa hårets yttre skikt, vilket kan ge upp till 1,8 gånger mer färgstarkt hår.

SUNSILK BILLIGT

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Sunsilks vårdande och effektiva produkter. Här hittar du både schampo och balsam från ikoniska Sunsilk till superlåga priser.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.