Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SUNKISSED

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SUNKISSED

Sunkissed

Sunkissed är ett engelskt varumärke som är specialiserade på att skapa frisk hud med en fantastisk gyllenbrun färg. Oavsett om det gäller selftan (brun-utan-sol), bronzer eller gyllenbryn makeup, är Sunkissed ett av de ledande varumärkena på den engelska marknaden. Med de mest underbara formuleringarna och ingredienserna erbjuder selftan-produkterna från Sunkissed dig en naturligt brun färg så att du inte behöver utsätta din hud för solens skadliga strålar.

Sunkissed selftan och bronzers har vunnit flera priser för sin högkvalitativa och fint pigmenterade bruna färg. Flera av de största makeup-artisterna och skönhetsbloggarna i England har använt Sunkissed i sin karriär och varumärket är svår att förbise på media, som Instagram och Youtube, där nöjda användare visar upp sin fint gyllenbruna färg och sina solkyssta makeup-looker.

Bästa selftan-produkterna från Sunkissed

Vill du bevara dina solkyssta färg eller ha en snyggt solkysst makeup? Då har Sunkissed en rad olika bronzers, highlighters och makeup som fokuserar på att lyfta fram de gyllene tonerna i ditt ansikte och framhäva din bruna sommarlook. Sunkissed produkter erbjuder dig, som namnet antyder, möjligheten att få dig att se ut som att du nyss återvänt från sommarsemestern med en hud som blivit “kysst av solen”.

Prisbelönta Sunkissed selftan är bloggarnas favorit i UK


Sunkissed selftan och bronzers tillverkas i Storbritannien och är dermatologiskt testade. De populära selftan-produkterna från Sunkissed är även fria från parabener och alla ingredienser är noggrant utvalda med fokus på känslig hud. Därmed innehåller Sunkissed selftan-produkter även fuktgivande ingredienser som ger näring och vård till din hud, vilket lämnar den mjuk och smidig. Många selftan-produkter har tendens att torka ut huden och luktar ofta väldigt starkt, men Sunkissed har skapat en väldoftande serie som ger huden en frisk lyster, utan att ge en uttorkande effekt. Använd selftan-produkterna från Sunkissed för att få en naturlig, frisk och gyllenbrun färg. Tycker du om contour-produkter, highlighters med shimmereffekt och bronzers med en varmt gyllene färg, har Sunkissed ett stort och prisvärt utbud av moderna makeup-produkter. Prova de nya och populära produkterna inom hudvård och makeup från Sunkissed och känn njutningen av en gyllene sommarlook som varar långt in i den kalla och mörka vintern.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.