Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SUN BALANCE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SUN BALANCE

Sun Balance

Sun Balance är en ny produktserie med solskyddsprodukter från Farmona. Konceptet är enkelt: Sun Balance mission är att alla ska ha råd med en komplett samling solskyddsprodukter för hela familjen – från bra och billiga solkrämer och solsprayer med olika solskyddsfaktor till solskydd för håret för de som vill undvika sommarens solblekning. Med Sun Balande bra och billiga solskyddsprodukter till alla familjemedlemmar, hudtyper och till alla tänkbara behov kan du säga farväl till dyra solskydd och spara massor av pengar.

Bra och billig solkräm från Sun Balance

Sun Balance sortiment av bra och billig solkräm finns i en mängd olika varianter med olika stark solskyddsfaktor. Oavsett om du föredrar solspray eller vanlig solkräm som du smörjer in hittar du allt du behöver från Sun Balance här på Luxplus. Du hittar även solkräm till ansiktet som ger din hy precis det skydd den behöver, utan att kännas fet och kladdig som vanlig solkräm ofta gör i ansiktet. Sun Balance har även produkter särskilt utvecklade för barnens känsliga och ömtåliga hud. Ja, du märker – oavsett vilka behov du och din familj har kan du vara säker på att hitta bra och billig solkräm från Sun Balance här på Luxplus.

Solskydd för håret från Sun Balance

Om du legat på stranden en hel dag har du nog varit med om att håret blir frissigt, torrt och solblekt. Vissa tycker om denna lite “surfiga” rufsiga stil, medan andra gärna vill behålla hårets naturliga glans, mjukhet och färg. Om du tillhör den senare kategorin vill vi verkligen rekommendera Sun Balance solskydd för håret. Den kommer i form av en smart hårspray som kan appliceras i både vått och torrt hår. Använd Sun Balance solskydd för håret varje dag du är ute i solen, och märk hur ditt hår kommer kännas lika mjukt och lent som innan solsemestern.

Billig solkräm online från Sun Balance

Om du brukar lägga stora pengar på solkräm under somrarna och solsemestrarna kan du nu börja lägga de pengarna på annat! Köp billig solkräm online från Sun Balance här på Luxplus, och märk att detta nya märke är minst lika bra som de etablerade jättarna på marknaden.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.