Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

STELLA MCCARTNEY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

STELLA MCCARTNEY

Stella McCartney
Stella McCartney är en brittisk designer som har skapat sig ett stort namn inom modevärlden, först genom samarbeten med stora designhus och sedan med sitt eget märke, Stella McCartney. Givetvis är Stella McCartney redan ett känt namn tack vare sin far, men just inom modevärlden har hon lyckats bli någon att räkna med på egen hand.

Kort tid efter att designhuset Stella McCartney vunnit mark började dem även att skapa parfymer. 2003 kom den första parfymen från Stella McCartney med namnet Stella, och som inspirerades av Stella McCartneys egen barndom. Här är den engelska rosen den dominerande doftnoten i en unik och sensuell komposition. Stella McCartney har själv designat parfymflaskan till Stella McCartney Stella EdP, samt valt den engelska rosen som den bärande doften som uttrycker det sensuella, vackra och traditionella

Sedan 2003 har Stella McCartney lanserat flera parfymer, bland annat den vackra och feminina parfymen Stella McCartney Lily, eller Stella McCartney L.I.L.Y EdP som den också kallas. Lily kommer i en vackert designad parfymflaska och denna damparfym för tankarna till våren, varma solstrålar och spirande blommor.

Stella McCartneys design kännetecknas av moderna och feminina snitt med små detaljer som gör varje look unik. Samma princip gäller för Stella McCartney parfym och dofter till kvinnor där de feminina dragen tydligt framkommer, och de feminina flaskorna ger en kvinnlig elegans till alla badrumshyllor.

Skäm bort dig själv med en Stella McCartney parfym och omge dig med den lyxiga designparfymen hela dagen lång. Hos oss på Luxplus köper du Stella McCartney parfym billigt och med gratis frakt, så du behöver inte fundera på Stella McCartney-parfymernas priser. Än så länge finns bara parfym från Stella McCartney för kvinnor, och det är just det kvinnliga som tenderar att stå i fokus när det gäller dofterna från märket. Stella McCartney parfym associeras med en sexig och kvinnlig siluett som både är elegant, modern och har ett ben kvar i vintagestilen. Trivs du med denna sortens dofter och stil är Stella McCartneys parfymer ett måste att ha i din ägo.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.