Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ST. IVES

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ST. IVES

St. Ives

St. Ives är känt för sina många ansiktsscrubs och krämer med naturliga ingredienser. I mer än 20 år har St. Ives skapat sina fantastiska ansiktsscrubs med ingredienser, såsom aprikos, havre, kokos, sheasmör m.m. St. Ives väljer ingredienser som ger en skonsam exfoliering och lämnar din hud bebismjuk. I både Storbritannien och USA är St. Ives ett av de allra största varumärkena när det kommer till ansiktsscrub. Det är St.Ives ikoniska bestsellter
St. Ives Apricot Face Scrub som satte varumärket på kartan och därmed gjorde företaget till ett av de största i sin bransch.

Face scrubs med naturliga ingredienser från St. Ives

St. Ives har specialiserat sig på att göra huden mjukare och friskare. Varumärkets populära scrubs rengör på djupen samtidigt som de ger huden massor av fukt. Den ursprungliga visionen att skapa naturnära och miljömedveten hudvård är än idag vad som vägleder företaget. St. Ives inspireras av naturens stora skafferi och ser därför till att blanda olja från nötter, mineraler, kokos, tranbär, aprikos m.m. i sina produkter. De naturliga ingredienserna ger inte enbart ett skonsamt resultat, utan även ett mycket effektivt sådant.

St.ives ser till att hålla sig uppdaterade och följa de senaste trenderna inom hudvård och exfoliering. Det är just därför vi ser så många bloggare och youtubers som hyllar St Ives face scrubs.

I New York kan du hitta St Ives scrub mixing-barer där du själv kan komponera din helt egna face scrub. Du väljer helt enkelt ut de naturliga ingredienser som du vill ska ingå i din face scrub. Det är alltså inte utan anledning att St. Ives omtalas som det främsta varumärket inom face scrubs i USA och Storbritannien.

St. Ives face scrub med aprikos

Oavsett om du är ute efter anti-aging-effekten eller något som kan råda bot på din orena hy, så har St. Ives en ansiktsskrubb som passar din hudtyp och önskemål. Ta din hudvårdsrutin till nästa nivå med St. Ives produkter. Varför inte prova bestsellern St. Ives Apricot face scrub?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.