Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SPLENDA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SPLENDA

Splenda

Splenda Sugar Alternative är ett sockeralternativ med lågt kaloriinnehåll som är tillverkat med sukralos. De finns i tablettform som Splenda Sweet Minis, som är idealiska att ha i drycker, men även som en tillsättningsprodukt, precis som socker, som du kan använda som att du skulle ta en tesked socker och även att ha att strö över mat eller till matlagning och bakning. Splenda kan användas till en rad olika recept och ge dig många smakfulla rätter!

Sötningsprodukter från SPLENDA

Splenda erbjuder en rad olika sötningsprodukter, både till dryck och till mat. Alla sötningsprodukter från SPLENDA innehåller sukralos, som är ett sötningsmedel som ger SPLENDA Sweetener Products den goda smaken, fast med mindre kalorier. Liksom andra lågkalori-sötningsmedel på marknaden innehåller SPLENDA Sugar Alternative det sk. Granulated, som är en liten mängd kolhydrat (mindre än 1 gram per portion) från maltodextrin för att ge volym och textur. SPLENDA Sweet Minis tabletter innehåller sukralos, laktos (bäraren), leucin och cellulosagummi (ett bindemedel). SPLENDA ZERO ™ flytande sötningsmedel innehåller vatten, sukralos, citronsyra och natriumcitrat (surhetsregulator) och kaliumsorbat (ett konserveringsmedel).

SPLENDA ZERO Liquid Sweetener är SPLENDA Sweetener, fast i en ny flytande form. Det är perfekta använda i dina varma eller kalla drycker, i din bakverk och till många andra recept. Bara en liten klick av SPLENDA Sweetener motsvarar en tesked socker i smak, vilket gör SPLENDA Sweetener praktisk att använda hemma eller när du är på språng.

Billigt sockeralternativ på Luxplus

SPLENDA sockeralternativ mäts och ger sötma precis som socker, men det är tio gånger lättare än vanligt socker, vilket gör att du endast behöver använda en tiondel av den kvantitet socker som står i receptet. Splenda Granulated är perfekt att använda till matlagning och bakning och gör att du kan njuta av din favoritmat och favoritdryck ännu mer, då det innehåller mindre kalorier, än om du skulle använda vanligt socker.

Varje gång du väljer SPLENDA Sugar Alternative Granulated istället för socker, tar du ett litet steg som kan göra stor skillnad - börja bara med att ersätta vanligt socker med en liten del SPLENDA Sweetener i en av dina koppar kaffe du dricker om dagen!

Njut på riktigt av både smakrik mat och dryck, utan att känna dåligt samvete för att du får i dig för mycket socker med SPLENDA sockeralternativ. Köp dina sockeralternativ från SPLENDA på Luxplus så gör du både gott för din kropp och plånbok!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.