Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SPA EXCLUSIVES

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SPA EXCLUSIVES

Spa Exclusives

Har du lust att skämma bort dig själv, men inte vill lägga allt för mycket pengar för att åka bort på spa? Med Spa Exclusives kan du skapa denna känsla hemma med dess fantastiskt härliga kroppsvårdsprodukter. Spa Exclusives har en snygg design som gör att de kan stå som en snygg detalj i ditt badrum. De har även helt underbara dofter, innehåll och konsistenser som gör att du bara kommer att länga tills att använda dem igen! Välkommen till ett härligt hemmaspa - med Spa Exclusives kroppsprodukter.

Shower gel, Peeling och Body lotion från Spa Exclusives

Här på Luxplus har vi valt ut de bästa kroppsprodukterna från varumärket Spa Exclusive. För att din hud ska kunna absorbera och ha en bra grund att stå på för att kunna ta in kommande näringsämnen är det viktigt att du börjar med att ta bort det smuts och de döda hudceller som sitter på din hud. Här kan du välja mellan två olika serier, antingen Butterfly Spirit eller Timeless Delight som båda doftar ljuvligt. De innehåller olika ingredienser för att ge dig den vård som din kropp har behov av. Oavsett vilken du väljer kommer du få en genomgående och skonsam peeling med underbart härlig doft. Du kan även välja att använda Spa Exclusives’ Body Scrub för exfoliering av din hud. Efter denna förbehandling har du förberett din hud på att bli rengjord och återfå näring och då kan du välja att använda någon av Spa Exclusives’ Shower Foam som är fantastiskt krämiga och fluffiga shower foams för din kropp, vilka liknar känslan av ett mjuk fluffig vispgrädde på din hud. Nu är din kropp rengjord och exfolierad och du kommer därför behöva ge din hud näring. Du kan därför använda Spa Exclusives’ body lotions som ger dig en hud som är mjuk, smidig och fylld med näring. De har en perfekt konsistens som inte är för tunn eller för tjock, utan tillräckligt lätt för att enkelt appliceras på din kropp och absorberas in i huden.

Shower gel, body scrub och bodylotion billigt på Luxplus

Här på Luxplus kan du hitta ett stort utbud av härliga hemmaspa-produkter för din kropp från Spa Exclusives. Du kan skapa en riktig spa-känsla och skämma bort din kropp och själ med härligt väldoftande och sköna produkter utan att du tömmer hela plånboken. Hos Luxplus kan du nämligen köpa alla dessa spaprodukter till ett väldigt billigt pris. Du kan faktiskt spara en hel del pengar om du köper produkterna här. Kan det bli bättre? Få uppleva spakänslan och ta hand om både kropp och sinne utan att det kostar dig skjortan! Underbar tanke!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.