Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SOFT & GENTLE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SOFT & GENTLE

Soft & Gentle

Soft & Gentle har skapat produkter inom personlig hudvård för kvinnor i över 40 år och är särskilt känt för sina milda ingredienser och härliga dofter. Än idag är varumärket väldigt populärt, då de tillverkar produkter utifrån marknadens utveckling och efterfrågan. Än idag är Soft & Gentle ett stort varumärke med över 30 olika produkter inom både deodorant-sprayer, shower gels och shower milk.

Förr i tiden sved det under armarna när man sprayade deodorant, speciellt om man hade rakat sig. År 1976 beslutade varumärket Soft & Gentle att göra slut på detta lidande och lanserade därför den första deodoranten som var anti-perspirant och som inte gjorde sved under armarna.

Deodoranter och antiperspiranter för kvinnor

På 80-talet lanserade Soft & Gentle en deodorant som var speciellt utvecklad för festliga tillfällen, kallad "After Hours" - vilket är precis det som kännetecknar 80-talet. 2000-talet handlade mer om sinnesro och då lanserade Soft & Gentle deodoranten aromaterapi med lavendel och patchouli, vilken fortfarande är en av de mest populära doftkombinationerna bland deras deodoranter. Deras klassiska anti-perspirant serie erbjuder allt du behöver i en antiperspirant deodorant: 48 timmars skydd, anti-vitt- eller gulfläckar och skonsamhet mot huden - alla med noggrant utvalda dofter.

År 2016 lyssnade och följde de trendernas utveckling och marknadens efterfrågan och tillverkade en 0% Aluminium Dry Deodorant. Deras 0% Aluminium serie erbjuder deodoranter för känslig hud; den har en underbar doft och en formulering som är skonsam mot huden som innehåller varken aluminium eller alkohol.

DEODORANT-SPRAYER TILL KVINNOR

Varumärket Soft & Gentle har specialiserat på personlig vård för kvinnor och deodoranterna från varumärket är därför gjorda för kvinnor och kvinnors känsliga hud. Dofterna från Soft & Gentle är fantastiskt fräscha och du kan med säkerhet känna att du ha en doft som både känns ren och god hela dagen. Det är precis som deodoranten har som syfte; att du ska dofta rent och gott, där Soft & Gentle erbjuder dofter som blommor, bomull eller fräscha himmelaktiga dofter. Om du vill ha mer markanta dofter kan du välja EdP (Eau de Parfum) eller EdT (Eau de Toilette) som gör att du kan ge ett starkare doftintryck.

BILLIGA DEODORANTER FRÅN SOFT & GENTLE


Här hittar du vårt urval av populära deodoranter från Soft & Gentle som håller dig fräsch och väldoftande hela dagen med dofter som bomull, jasmin och orkidé. Dessutom kan du få alla deras produkter här på Luxplus till ett väldigt billigt pris. Vad mer kan man begära?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.