Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SMITH'S ROSEBUD

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SMITH'S ROSEBUD

Smith's Rosebud

Den amerikanske Apotekaren Dr. George F. Smith grundade The Rosebud Perfume Company, Inc. redan 1895. Sedan dess har företaget hållit fast vid sina starka apotekartraditioner i alla produkter de utvecklat. Smith’s Rosebuds koncept är att skapa enkla och mångsidiga produkter som kan användas till många olika syften. De olika produkterna är mycket prisvänliga och har blivit otroligt populära världen över.

Smith’s Rosebud Salve

Märkets kändaste produkt är utan tvekan Smith’s Rosebud Salve. Denna otroligt mångsidiga mirakelkräm jämförs ofta med giganter på hudvårdsmarknaden, men fås till en bråkdel av priset. Smith’s Rosebud Salve har genom året blivit en jättesuccé som hyllats runt om i världen – bland hyllningskören återfinns inte minst världsstjärnor som Kate Hudson, Drew Barrymore och Jessica Simpson.

Vad är det då som gjort att Smith’s Rosebud Salve blivit en sådan bästsäljare? Vi skulle säga att svaret ligger i att den har otroligt fuktgivande egenskaper på i stort sett alla områden på kroppen. Smith’s Rosebud Salve kan användas som hudkräm till såväl ansikte, läppar och naglar, som skonsam sminkborttagning och till och med som en diskret highlighter eller en otroligt hållbar bas till din ögonskugga. Användningsområdena är många, vilket gör Smith’s Rosebud Salve till en otroligt prisvärd all round-produkt att alltid ha i såväl badrumsskåpet som sminkväskan.

Smith’s Rosebud läppbalsam

En annan klassisk produktserie är läppbalsamen Smith’s Rosebud Lip Balm. Smith’s Rosebud läppbalsam är kända för sina vårdande och skyddande egenskaper på läpparna, samtidigt som de ger en fantastiskt len känsla, fin glans och delikat smak. Många konsumenter världen över vittnar om att de efter att ha provat Smith’s Rosebud Lip Balm blivit nästintill beroende och aldrig velat använda något annat läppbalsam eller läppglans igen. Efter att ha provat de olika läppbalsamen från Smith’s Rosebud kan vi inte annat än att hålla med. Prova de olika varianterna du med, och märk varför dessa läppbalsam tagit världen med storm.

Smith’s Rosebud i Sverige

Det finns inte särskilt många återförsäljare av Smith’s Rosebud i Sverige, och särskilt inte till så låga priser som hos Luxplus. Vi är därför väldigt glada för att kunna erbjuda Smith’s Rosebud till Sveriges kanske bästa priser, oavsett om du vill prova Smith’s Rosebud Salve, Smith’s Rosebud Lip Balm, eller någon av märkets andra fantastiska hudvårdsprodukter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.