Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SKIN BENEFITS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SKIN BENEFITS

Skin Benefits

Skin Benefits London grundades i 2006 och är ett engelsk hudvårdsvarumärke som har specialiserat sig på att framställa billig hudvårdsprodukter, rynkkrämer och ansiktsmasker. Skin Benefits är kanske framförallt känt för sina Nose Pore Strips som är en typ av peel-off remsor speciellt utvecklat för att avlägsna svarta pormaskar och andra orenheter från området omkring och ovanpå näsan. Med en nose strip från SKin Benefits kan du få bukt på den problemhud du har på näsan. Skin Benefits Nose Strips har blivit väldigt populära porremsor som på ett ögonblick rensar din orena hud på näsan och gör den fullständigt mjuk och slät.

Billiga Nose Strips från Skin Benefits

Ett paket med nose strips från Skin Benefits innehållet tillräckligt många remsor som gör att du kan använda dem till flera behandlingar. Använda dina nose strips på näsan varje gång du känner att huden på näsan är oren och full med svarta pormaskar och tilltäppta porer. Du applicerar din Skin Benefits nose strip ovanpå näsan och låter den verka i 10-20 minuter. Skin Benefits nose strips tränger djupt in i porerna och rensar på djupet. Efter verkningstiden är Skin Benefits näsremsan redo att dras av. Lägg märke till hur remsan drar med sig alla orenheter och porer och hur mjuk din känns efteråt. Därefter kan du applicera en bra ansiktkräm.

Billig behandling mot oren hud och porer

Skin Benefits är det optimala varumärket för dig som lider av oren hud. Skin Benefits Nose Strips ger fantastiska resultat varje gång. Slipp bekymran av dina tilltäppta porer på näsan. Skin Benefits har lösningen på ditt problem med oren hud på näsan och i ansiktet.

Huden på näsan är extra synd och utsätts för mycket fett och smuts i loppet av dagen. Därför är det en riktigt bra idé att använda en näsremsa lite då och då när näsans porer har blivit tilltäppta. Skin Benefits har skapat en av de bästa nose strips-behandlingarna på marknaden. Använd den då du önskar att få en fin och slät hy igen, utan svarta porer.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.