Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SKIN ACADEMY

Skin Academy SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SKIN ACADEMY

Skin Academy

Skin Academy tillverkar engångsartiklar inom kategorin kropps- och ansiktsvård. Företaget är en av industrins största aktörer och är verksamma över hela världen. Konceptet är enkelt: Toppkvalitet till vrakpriser. Samtliga produkter är utvecklade i Manchester, där huvudkontoret också ligger. Samtliga produkter är även noggrant kvalitetstestade och CPNP-certifierade. CPNP - The Cosmetics Products Notification Portal - är ett certifikat som tilldelas kosmetikproducenter efter att de har de har lämnat in specifika upplysningar om sina produkter; en garanti på att produkterna som du köper överensstämmer med alla rådande regler.

I Skin Academys välsorterade sortiment hittar du ansiktsmasker, eye patches, peelingmasker, fotmasker, läppmasker, primers, sminksvampar m.m. Givetvis är produkterna framtagna utan några djurförsök.

Peel Off Masker Skin Academy

En peel off-masks primära syfte är att avlägsna pormaskar, överflödigt fett och andra orenheter. Pormaskar är talg som har oxiderat och blivit svart. Detta beror på att vår hud ständigt är kontakt med de orenheter som finns i vår luft. För att bli kvitt dessa svarta pormaskar är regelbunden rengöring och exfoliering av ansiktet ett måste.

Skin Academy erbjuder en rad olika peel off-masker. Dessa masker har hyllats av bloggare och instagrammers världen över. Mycket av Skin Academys snabba tillväxt kan härledas till det enorma gehöret varumärket har fått i sociala medier. Här lyfts de unika ingredienserna, användarvänligheten och de fantastiska resultaten fram. Givetvis är de låga priserna otroligt uppskattade.

Skin Cares peel off-masker kommer i flera olika utföranden och tillgodoser flera olika behov. Deras populära Peel Off Gold reducerar tunna linjer och rynkor samt återfuktar och rengör huden. Önskar du en peel off-mask som stramar upp huden, är Skin Academy Peel Off Mask Silver den du ska ha.

Billiga skönhetsprodukter från Skin Academy

Engångsartiklar inom kategorin hälsa och skönhet ansågs länge som lyxprodukter och prissattes i regel därefter. I och med det allt mer globaliserade samhället har det blivit lättare att etablera samarbeten med leverantörer världen över. Detta har Skin Academy blivit experter på, vilket är varför de kan erbjuda den högsta kvaliteten till överkomliga priser. Det är ingen slump att Skin Academy har blivit hyllad världen över för sina produkter.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Skin Academys hälso- och skönhetsprodukter till riktigt låga priser. Här hittar du produkterna du behöver för din skönhetsrutin. Gör som tusentals andra, haka på hypen!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.