Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SKIN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SKIN

Skin

Skin är en hudvårdsserie som tillverkas i Kraków, Polen. Hos Skin sker alla steg i produktionen under samma tak – från forskning och produktutveckling till produktion, packning och distribution. Om du letar efter en bra och billig hudvårdsserie behöver du inte leta längre än till Skin. Låt oss berätta varför!

Polsk hudvård från Skin

Polsk hudvård har på senare år blivit mer och mer trendigt. Från början väckte de låga priserna på polska hudvårdsprodukter en del skepsism, men allt eftersom fler hudvårdsfantaster våga börja prova har fenomenet spridit sig som ringar på vatten. Polsk hudvård har därför blivit kända för sina högkvalitativa formler med riktigt bra ingredienser, men till priser som alla kan ha råd med. Klicka hem några produkter från Skin, och häng på trenden med polska hudvårdsprodukter – du kommer inte ångra dig.

Skin – en bra och billig hudvårdsserie

Vi på Luxplus har provat en hel del olika polska hudvårdsprodukter från en lång rad tillverkare, och vi måste säga att Skin är några av de bästa. Du får en riktigt bra och billig hudvårdsserie som täcker dina grundläggande behov, från återfuktande dagkrämer och nattkrämer till uppstramande och upplysande ögonkrämer. I sortimentet hittar du även ansiktsrengöring i form av gel, tonic, mjölk och micellar water. Alla hudvårdsprodukter från Skin är skonsamma mot din hud, och ger dig en silkeslen känsla efter användning. Prova Skin, en verkligt bra och billig hudvårdsserie, och chansen är stor att du inte kommer vilja prova gå tillbaka till din gamla hudvårdsserie.

Billig anti age-anti creme från Skin

En bra hudvårdsserie är dock inte komplett utan billig anti-age creme, och även det hittar du givetvis i utbudet. Bra och billig anti-age creme är tyvärr ovanligt på marknaden, och därför är vi på Luxplus väldigt glada över att få introducera antirynkkrämer från Skin. Anti-age cremerna från Skin är särskilt utvecklade för mogen hud hos kvinnor över 45 år, där de tränger djupt in och effektivt bekämpar hudens åldrande ner på cellnivå.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.