Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SIMPLY COTTON

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SIMPLY COTTON

Simply Cotton

Vill du känna en silkeslen och behaglig känsla på din hud när du tvättar bort ditt smink? Då ska du använda Simply Cotton’s produkter som erbjuder supplementprodukter till dina skönhetsprodukter och skönhetsrutiner. Med Simply Cotton får du silkeslen bomull som är 100% naturlig och perfekta att använda till din hudvårdsrutin, för att rengöra och vårda din hud.

100% Naturliga bomullsprodukter från Simply Cotton


Simply Cotton’s bomullsprodukter är väldigt absorberande och väldigt skonsamma att använda, exempelvis för att ta bort makeup och orenheter då de effektivt absorberar upp vatten, smink och smuts. De är naturligt mjuka och behagliga på huden och är även fria från parfymer och färgämnen. Simply Cotton’s produkter har 100% mjuk och naturlig bomull och orsakar inte någon form av irritation, allergi eller obehag på känslig hud eftersom att bomullen har mer naturligt andningsbara fiber som är bättre för din hud.

Simply Cotton erbjuder bomull av hög kvalitet som är lätt och effektiv vid borttagning av makeup och nagellack, då bomullen inte ramlar isär eller lämnar några bomullsrester kvar på din hud eller dina naglar. Denna bomull från Simply Cotton har en bra textur och en extra absorberande kraft för att ta upp smink och orenheter.

Billiga bomullspads och bomullsbollar från Simply Cotton

Simply Cotton erbjuder olika typer av bomullsprodukter för din hudvårdsrutin. De har bland annat Simply Cotton Cosmetic Cotton Pads som innehåller 500 st bomullsrondeller av 100% naturlig och ren bomull, gjorda för engångsbruk. De ger en väldigt len och behaglig känsla på din hud och har en god absorberande kraft, som gör det lätt för dig att ta bort makeup, nagellack, samtidigt som de är skonsamma för din hud. Du kan även köpa bomullsbollar från Simply Cotton som är naturligt silkeslena bollar gjorda av bomull som du kan anpassa efter hur mycket bomull du behöver använda för att rengöra din hud. Med dessa bomullsbollar kan du lättare dra av den mängden bomull från bomullsbollen som du önskar att använda, vilket förhindrar ett slöseri på bomull. Även dessa bomullsbollar är gjorda av 100% ren bomull och absorberar lätt in vatten, smink och smuts som gör dem perfekta att använda som en supplementprodukt till kosmetik eller hudvård.


Hur tråkigt är det inte att lägga sina pengar på bomullsprodukter? Hos Luxplus kan du köpa de mest behagliga och naturliga bomullsprodukterna från Simply Cotton på ett enkelt sätt till ett billigt pris!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.