Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SHILLS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SHILLS

Shills
Shills är märket bakom den storsäljande favoritprodukten Shills Deep Cleansing Black Mask, en Taiwanesisk succé som exporterats och tagit världen med storm. Shills Black Mask är en av de mest säljande produkterna hos oss på Luxplus, och det är garanterat äkta vara!
Har du tilltäppta pormaskar du stör dig på? Då har du hittat lösningen! Peel-off-masken Black Mask hjälper dig avlägsna orenheter från huden på ett effektivt sätt.
Shills Deep Cleansing Black Mask är ett måste när du vill ha en ordentligt rengöring av ansiktet och få bort orena porer. Detta är det ultimata sättet att få en ansiktsbehandling hemma.
Shills Deep Cleansing Black Mask är en peeloffmask som hjälper dig att få bort tilltäppta porer, svarta finnar och pormaskar. Om du ser närmre på näsan kanske du ser att du har oren hud, och då är det perfekt att ha Black Mask hemma.
Du använder Shills Black Mask genom att applicera produkten på ditt rengjorda och torra ansikte i ett täckande lager. Undvik att lägga masken på läpparna, ögonen, ögonbrynen och hårfästet. Låt masken torka i ungefär 20 till 30 minuter. Dra sedan av masken från ansiktet och se hur den fått med sig orenheterna på maskens insida. Avsluta med din vanliga hudvårdsrutin.
Med Shills billiga svarta ansiktsmask får du en fin och ren hy, helt utan tilltäppta porer då smutsen och orenheterna följer med ansiktsmasken när du drar av den från ansiktet. Vissa menar att masken även kan ta bort ansiktshår, därför är det viktigt att du undviker att få produkten på ögonbrynen och ögonfransarna samt läpparna. Annars kan du använda Black Mask från Shills i hela ansiktet.
Utöver det fantastiska resultatet du får av Shills Deep Cleansing Black Mask är det en riktigt prisvärd produkt som verkligen håller vad den lovar. Du handlar Shills Deep Cleansing Black Mask billigt hos oss och kommer få en vacker hy på köpet!
Shills har inte bara en svart ansiktsmask i sitt sortiment, utan du hittat även andra hudvårdsprodukter från märket, både till ansiktet och kroppen. Exempelvis Shills Miracle Lift Facial Firming Mask, en ansiktsmask som lyfter och stramar upp huden och som får dina ansiktsdrag att framträda tydligare tack vare den åtstramade huden.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.