Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SHAVESAFE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SHAVESAFE

ShaveSafe
ShaveSafe är produkten som kommer revolutionera din hårborttagningsrutin! När man rakar eller vaxar benen öppnar man porerna så att bakterier får fri passage ner till hårsäckarna. Det resulterar i en inflammation som kommer till uttryck i form av röda utslag eller inåtväxande hårstrån. ShaveSafe är ett danskt märke som har lyckats hitta en mycket smidig och effektiv lösning på just detta problem - ett antibakteriellt raklödder.

ShaveSafe raklödder rensar effektivt huden från bakterier så att man slipper klåda, obehag, inåtväxande hårstrån och utslag. ShaveSafe är tillräckligt milt för att kunna användas på hela kroppen, både av män och kvinnor. ShaveSafe skiljer sig mot vanliga raklödder på flera sätt, bland annat har ShaveSafe en tunnare konsistens än vanligt raklödder och ShaveSafe innehåller antibakteriella ingredienser som gör att bakterierna inte överlever på rakbladen efter användning såväl som skyddar huden mot inflammationer och irriterade hårsäckar under rakningen.

Om man har problem med utslag eller inåtväxande hårstrån bör man starta med att antingen raka sig med eller tvätta sig med ShaveSafe varannan dag för att få bukt med bakteriena. Räcker inte detta bör man tvätta huden med ShaveSafe oftare. Många upplever skillnad redan första gången de använder ShaveSafe, medan andra ser en klar skillnad först ett att ha använt ShaveSafe ett par veckor. Om man har inåtväxande hårstrån och inflammerade hårsäckar bör dessa tas bort innan man använder ShaveSafe för att minimera risken att sprida bakterier och att skapa sår. ShaveSafe förebygger endast att inåtväxande hårstrån. Om man vill använda en hudkräm efter man har rakat sig är det viktigt att använda en som är parfymfri.

ShaveSafe rekommenderar att man startar med att använda raklöddret anpassat för normal hud då de flesta uppnår det bästa resultatet med detta rakskum. Om man upplever problem med huden eller att den önskade effekten inte uppstår efter ca tre veckor behöver man ett ännu mildare rakskum, men som fortfarande har alla de goda egenskaperna ett antibakteriellt raklödder har. Klicka isåfall hem ShaveSafe Sensitive Skin som är anpassad för just känslig hud.

Hos Luxplus har vi tre olika varianter av mirakelprodukter från ShaveSafe. Ett skum till normal hud på 200 ml, ett raklödder till normal hud på 100 ml och ett raklödder till känslig hud på 100 ml.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.