Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SHAPE UP

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SHAPE UP

Shape Up
Shape up är märket som står bakom den populära produkten Shape Up Body Wraps. Shape Up är ett japanskt företag och det är därför det står på japanska på förpackningen av Shape Up Body Wraps.
Det finns olika sorters Shape Up Body Wraps som passar till olika kroppsdelar, och den du hittar i Luxplus sortiment är till för att användas runt midjan. Det finns också Shape Up Body Wraps för lår och armar på marknaden.
Syftet med Shape Up Body Wraps är att tillfälligt minska omfånget runt midjan genom vätskeförlust, och du kan med fördel även använda en body wrap för att genom svettning minska celluliter och ojämnheter i huden. Shape Up Body Wraps hjälper dig också att göra dig av med eventuella gifter i kroppen och hjälper ditt inre system att rensas genom att du svettas.
En Shape Up Body Wraps dras runt midjan och ska användas tillsammans med en kräm, kroppsolja, gel eller lotion för att få igång svettningar och för att få din Body Wrap att fästa och stanna kvar runt midjan. Svettningarna gör att porerna öppnar sig så att huden och kroppen dessutom tar upp krämen, olja, den gel eller den lotion du har valt att använda.
En Shape Up Body Wrap är tillverkad i rosatonad genomskinlig PVC-plast med en slags självhäftande funktion som genom värme och fukt aktiveras. Det är PVC-plasten som gör det möjligt för kroppen att alstra värme och svettas. På plasten är ett tunt saltlager. Det är också tack vare PVC-plasten du mycket enkelt kan tvätta din Shape Up Body Wrap endast genom att skölja den i vatten under kranen, torka av och återanvända igen.
En Shape Up Body Wrap kan också användas till andra saker. Till exempel kan man använda en Shape Up Body Wrap som sittunderlag när man är på resande fot eller ute i naturen, man kan använda sin Shape Up Body Wrap som ett regnskydd som tar minimal plats i väskan, eller kan man sin Shape Up Body Wrap som duk, tablett eller underlägg. Som sagt, Shape Up Body Wraps är mycket enkla att rengöra.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.