Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SEXY HAIR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SEXY HAIR

Sexy Hair

Sexy Hair grundades av Michael O’Rourke som lyckades införa en välbehövlig färgklick i hårproduktsvärlden, som innan hade varit präglad av mycket svart och vitt. Sexy Hair-grundaren är dubbel världsmästare i hårstyling, och tillsammans med den välkände stylisten Jim Morrison skapade han succén Sexy Hair.

Sexy Hair blev snabbt en succé bland hårprodukter och stylingprodukter, och mest kända är de kanske för hårsprayen Sexy Hair Big Red Can som är särskilt utvecklad för att tillföra maximal volym utan att torka ut håret. Sexy Hairs sortiment av hårprodukter och stylingprodukter är så brett att du kan vara helt säker på att hitta den perfekta produkten för just dig, oavsett stil eller hårtyp.

Sexy Hair - bra och billiga hårprodukter

En av grundtankarna med Sexy Hair var att göra högkvalitativa produkter inom hårstyling och hårvård som alla har råd med. Sexy Hair hårprodukter är helt enkelt av riktigt hög kvalitet samtidigt som de är billiga, oavsett om du letar efter schampo, balsam eller stylingprodukter. Sexy Hair är alltid i framkant och distribuerar sina hårprodukter och stylingprodukter till såväl privatkonsumenter som till den professionella skönhetsindustrin världen över. I USA finns över 60 000 hårsalonger som använder hårprodukter från Sexy Hair, och antalet stiger hela tiden. Förutom i USA säljs Sexy Hair i fler än 60 länder i hela världen.

Sexy Hair-produkter för hårstyling till alla

Oavsett om du föredrar att styla ditt hår med vax, hårgelé eller hårspray har Sexy Hair en stylingprodukt till dig. Om du vill skydda ditt hår när du ska styla med till exempel plattång eller locktång kan du med fördel använda den ikoniska klassikern Sexy Hair Heat Protection Spray – Sexy Hair handlar nämligen inte bara om snygga frisyrer, utan även om god hårvård. Om du letar efter hårsylingprodukter som garanterar dig en frisyr som håller under hela dagen behöver du inte leta längre än till Sexy Hair.

Hos Luxplus har vi många olika produkter från Sexy Hair, så det handlar bara om att hitta din favoritserie. Sätt färg på tillvaron och köp dina Sexy Hair-produkter här. Vi har ett stort och billigt utbud här på sidan.

"Every woman wants to feel sexy so I put it in a bottle" - Michael O'Rourke

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.