Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SENCEFRESH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SENCEFRESH

Sencefresh

Har du problem med dålig lukt i munnen? Eller har du mat som fastnat mellan tänderna? SenceFresh är ett företag som erbjuder pålitliga produkter tillägnat din munhygien, såsom munskölj, tandkräm och tandtråd med olika syften, smaker och effekter.

Munskölj, Tandtråd och Tandkräm Cool Mint från SenceFresh

I vårt sortiment hittar du SenceFresh’s bästsäljande produkter för hela familjen, även för ditt barn. Med roliga och färgglada motiv på tandborsten gör SenceFresh det roligare för barnet att ta hand om sina tänder och sin munhygien. För vem vill inte se en rolig och färgglad figur åka in i munnen? Tandborstarna för barn har ett mindre borsthuvud med mjukare borsthår, som gör tandborstningen enklare och mer skonsam för ditt barns tänder och tandkött.

Visste du att du ska byta tandborste minst var tredje månad? Men vissa av oss sliter ut dem snabbare än så och då är det bra att ha ett lager tandborstar hemma. Det skadar ju aldrig att byta ut den oftare! SenceFresh har en rad olika tandborstar för olika syften och med extra tillbehör på borsten, som gör att du kan få ännu renare tänder och mun. De har tandborstar med medium styvhet på borsthåren som är skonsam mot tandköttet, samtidigt som den ger en kraftfull tandborstning på dina tänder. De erbjuder även tandborstar med mjukare borsthår som både är skonsam mot dina tänder och tandkött. Tandborstarna har en vinklad utformning med ett gummihandtag som ger bättre grepp och därmed kontroll över dina rörelser vid tandborstningen. På baksidan av tandborsten har du även en tungskrapa som gör att du får bort de sista bakterierna som fastnat på tungan under dagen och efter tandborstningen. Tillsammans med en bra tandkräm från SenceFresh får du helt enkelt ett optimalt skydd och en fantastiskt ren mun med tänder och tunga som är friska och rena!

SenceFresh erbjuder olika varianter av tandkrämer med olika effekter, så att du kan hitta den tandkräm som passar just det din mun och tänder har behov för. Vill du skrapa bort den gula färgen och få vitare tänder? Eller vill du bara ha en fräsch andedräkt av Cool Mint, men ditt barn vill att det ska vara en sötare smak? SenceFresh har det du önskar. Om du upplever att det är svårt att borsta tänderna på ditt barn kan du testa tandkrämen för barn med jordgubbssmak, som gör det både godare och roligare tillsammans med dess barntandborstar.

Karies är en bakterie som bildas när vi äter och dricker saker som innehåller socker och kolhydrater, vilken kan ge hål i tänderna. Detta slipper du med fluor då du gör dem mer motståndskraftig mot kariesangrepp. För att skydda tänderna mot karies är det viktigt att tillföra fluor direkt på tanden eftersom det är den lokala effekten på tandytan som är viktig, exempelvis genom tandborstning med SenceFresh fluortandkräm. Tandborstningen kan du asvluta med SenceFresh tandtråd och munskölj i mintsmak för att få bort de sista resterna och få en så frisk munhygien som möjligt.

Billiga produkter för mun och tänder

Hos Luxplus kan du hitta ett komplett paket med produkter från SenceFresh för att vårda dina tänder, tunga och mun på det mest optimala sätt, och alla till ett väldigt billigt pris! Här får du allt du behöver för din munhygien, så varför betala mer när kan du betala mindre på Luxplus?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.