Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SENCEBEAUTY

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SENCEBEAUTY

Sencebeauty

Sencebeauty är en relativt ny spelare på hudvårdsmarknaden, och har tack vare sina prisvärda och härliga produkter tagit allt större marknadsandelar. Märket säljs hos många stora butikskedjor inom såväl skönhet som dagligvaror runtom i Europa och Nordamerika, och nu har även Luxplus tagit in märket – och till priser du inte trodde var möjliga. Här på sidan hittar du vårt utbud av Sencebeautys hudvårdsprodukter, där de vida kända ansiktsmaskerna spelar en central roll.

Sencebeauty ansiktsmasker

Sencebeauty har framförallt gjort sig ett namn för sina vårdande och fuktgivande ansiktsmasker. Människor världen över skämmer regelbundet bort sig själva och sin hud lite extra med en ansiktsmask från Sencebeauty. Ansiktsmaskerna kommer i många olika utföranden – vanliga, krämiga ansiktsmasker, sheetmasker och peel-off-masker. Du behöver bara tänka på att välja den typ av ansiktsmask du själv föredrar, luta dig tillbaka och njuta av vardagslyxen. Din föredragna ansiktsmask från Sencebeauty sköter resten, och ser till att du får en härlig upplevelse samtidigt som din hy får en märkbar återgenerering. Oavsett om det är efter en lång arbetsdag eller som en del av helgmyset är en Sencebeauty-ansiktsmask rent och skärt självunn.

Sencebeauty peel-off-masker

Bland alla Sencebeauty ansiktsmasker är deras peel-off-masker särskilt populära. Det är vi på Luxplus inte alls förvånade över efter att ha provat dem. Sencebeauty peel-off-masker rengör huden från pormaskar och andra orenheter, och resultatet blir en otroligt ren och fräsch hy, samtidigt som den känns härligt återfuktad, närad och väl omhändertagen.

Köp ansiktsmasker billigt från Sencebeauty

En av anledningarna till succén Sencebeauty är som sagt prisvärdheten för den höga kvalitet man får. Butikskedjorna världen över som har Sencebeauty i sitt utbud är såväl lågprisvaruhus som lyxiga hudvårdsbutiker, där kunderna häpnats över kvalitén de får för pengarna. Du trodde kanske inte att det var möjligt, men nu kan du få Sencebeauty ansiktsmasker ännu billigare genom att handla dem här på Luxplus. Varför nöja sig med en när du kan få flera för samma pris? Unna dig lite lyx i vardagen och köp ansiktsmasker billigt från Sencebeauty här på Luxplus.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.