Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SENCE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SENCE

Sence

Sence är ett varumärke som gör trosskydd, rakhyvlar och våtservetter. Utbudet är brett och utgångspunkten är att kunna möta kundernas olika behov. När det kommer till mensskydd är det viktigt att ha en produkt som passar ens kropp och flöde. Därtill tillkommer även den personliga preferensen. Vad tycker du är behagligt? Vill du ha en tjockare eller tunnare binda? Vill du ha med eller utan vingar?

Sence har tagit stor hänsyn till våra olikheter. Inte enbart har sence tagit hänsyn till våra olikheter när det kommer till våra kroppar och preferenser, utan även vår ekonomi. Sence producerar bra produkter till överkomliga priser, så att fler har råd att ta del av dessa produkter.

Bindor från Sence

Sence har ett stort utbud av bindor. Dessa bindor har varierande absorberingsförmåga och utformning, allt för att du ska kunna hitta ett skydd som matchar dina behov. Du kan bland annat hitta ultratunna bindor med strålande passform och absorberingsförmåga. Det finns bindor med och utan vingar. Om du vill köpa på dig ett lager och samtidigt göra en bra affär, kan du välja att köpa ett storpack.

Rakhyvlar från Sence

Sence erbjuder både rakhyvlar och engångsrakhyvlar. På både engångsrakhyvlarna och de vanliga rakhyvlarna sitter tre stycken rakblad som hjälper till att fördela trycket. Detta innebär en mer skonsam och precis rakning. Samtliga rakhyvlar och engångsrakhyvlar har även en lubrikerande remsa som gör rakningen mer skonsam mot din hud. Samtliga rakblad är även producerade av rostfritt stål. Med Sence vanliga rakhyvel medföljer tre stycken extra rakhuvuden. Dess skaft erbjuder något mer komfort och ergonomi än engångsrakhyvlarna.

Billiga bindor och rakhyvlar från Sence

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Sence produkter till låga priser. Rakhyvlar och bindor är något som måste köpas, men som sällan prioriteras. Ärligt talat, så finns det ju betydligt roligare saker att lägga pengarna på. Vi har därför sett att ha riktigt låga priser, så du har råd att lägga pengar på annat som roar dig mer. Beställer du hos oss på Luxplus, kan du även få dina varor skickade hela vägen till dörren.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.