Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SEBORAVIT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SEBORAVIT

Seboravit

Seboravit är en ny serie med specialprodukter för lindring och behandling av seborroiska eksem i hårbotten. De som har hudsjukdomen seborré vet hur besvärande symtomen kan vara, med klåda i hårbotten och fett hår som följd. Produkterna från Seboravit reducerar talgkörtlarnas aktivitet och därmed produktionen av talg, vilket är orsaken till de seborroiska eksemen och det feta håret. Produkterna ger även näring åt och styrker hår och hårbotten, vilket kan minska förekomsten av håravfall som följd av seborré.

Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda produkter från Seboravit som kan göra livet lite lättare för dig med seborroiska eksem, utan att göra stora hål i plånboken. Här på sidan kan du se vårt utbud av Seboravits produkter för behandling av seborroiska eksem, och läsa mer om hur de fungerar.

Seborroiskt eksem? Schampo från Seboravit kan hjälpa!

Ett av de mest effektiva medlen för att lindra sebboroiska eksem är schampo med rätt formula. Seboravits schampo för dig med seborroiskt eksem innehåller bland annat ekologiskt extrakt från svart rättika och källvatten. Dessa två huvudingredienser reducerar talgproduktionen, och vid regelbunden användning blir huden i hårbotten stärkt och förnyad. Detta kan både lindra dina eksem och motverka fettbildning i håret. Bekämpa besvären från seborroiska eksem med schampo från Seboravit!

Seborré i hårbotten - behandling från Seboravit

Vi rekommenderar även att du provar Seboravits hårkur som kommer i form av ampuller, som innehåller högkoncentrerad svart rättika. För dig med seborré i hårbotten kan behandlingen från Seboravit hjälpa dig att reducera de seborroiska eksemen och återskapa den fysiologiska balansen hårbotten. Om du använder hårkuren en gång i veckan i kombination med regelbunden användning av schampo och balsam från Seboravit är chansen stor att du befrias från plågorna av seborré i hårbotten – behandlingen är långt billigare och effektivare än många andra alternativ på marknaden.

Klicka hem Seboravits produkter billigt här på Luxplus, och du kan bli av med kliande eksem, fett hår och håravfall till följd av seborré i hårbotten.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.