Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SEBAMED

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SEBAMED

Sebamed

Sebamed är ett av världens ledande varumärken inom medicinsk hudvård. Produkterna upprätthåller ett sunt pH-värde på 5,5. Dessa produkter är framtagna på högkvalitativa ingredienser som rengör huden och förser den med näring utan att förstöra det naturliga, skyddande syraskiktet. Samtliga produkter har testats under strikta förhållanden och över 120 vetenskapliga studier visar på deras höga effektivitet samt hudkompatibilitet.

Sebamed baby

Bebisars hud behöver extra tillsyn då den saknar den skyddande syramanteln, vilken har pH-värde 5,5. Därtill så har bebisar och barn betydligt mer hud i förhållande till sin kroppsmassa än vuxna. Att småbarns hud lätt blir uttorkad beror delvis också på att deras hud knappt producerar någon talg.

Sebamed erbjuder ett stort utbud av produkter särskilt framtagna för att behandla känslig babyhud. Produkterna är givetvis dermatologiskt testade för din och din bebis trygghet. I sortimentet finner du bland annat badtvål, baby lotion, massageolja, läppbalsam, face & body wash, body milk, hudvårdsolja, solkräm, baby powder och hudvårdskräm för bebisar.

Sebamed schampo

Sebamed erbjuder även schampo för känsligt, torrt och fett hår. I utbudet finner du även schampon mot mjäll och håravfall.

Om du lider av en torr och kliande hårbotten rekommenderar vi att du provar Sebameds populära Extreme Dry Skin Relief Shampoo. Med detta schampo återfår din hårbotten snart sin naturliga fuktighet.

Med Sebamed kan du vara säker på att du får en prisvärd hårvårdsprodukt med vetenskapligt dokumenterad effekt och beprövade ingredienser.

Tvål från Sebamed

Föredrar du en fast eller flytande tvål? Sebamed erbjuder både fast och flytande tvål med ett pH-värde som inte påverkar syramantelns skyddande funktion. Sebameds tvålar är djuprengörande och samtidigt återfuktande.

Dermatologiskt testad hudvård

Sebamed produkter är testade enligt den vetenskapliga modellen av experter inom området. Detta innebär att när du köper en produkt från Sebamed, så kan du vara säker på att du får en produkt som levererar önskad effekt på ett tryggt sätt.

Att välja en produkt vars effekt är vetenskaplig dokumenterad är särskilt viktigt när du handlar produkter till dina barn. Med över 120 vetenskapliga studier som alla talar för Sebameds positiva effekt, kan du tryggt använda dessa produkter på dina barn. Välj Sebamed om trygghet och pålitlighet är det viktigaste för dig.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.