Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SAVETT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SAVETT

Savett

Savett har funnits sedan 1962 och har med tiden blivit synonymt med bra handhygien och våtservetter. Savett producerar en rad olika våtservetter för barn och vuxna, vilket har gjort varumärket oerhört populärt. Med tiden har vi blivit allt mer upplysta kring hur viktigt det med just handhygien. Den moderna människan vill gärna kunna rengöra händerna grundligt när behovet faller på, vilket kan vara på gymmet eller efter man har ätit på en restaurang. Att ha ett paket Savett nära till hands kan då kännas som en lättnad.

Förpackningarna är helt perfekta att ha i bilen, skötväskan eller i festivalryggsäcken. Med Savett kan du alltså känna dig ren och fräsch var du än befinner dig.

VÅTSERVETTER TILL BARN OCH VUXNA

Savett har producerat många olika våtservetter som tillgodoser många olika behov. Gemensamt för dessa våtservetter är att de är snälla mot huden, oparfymerade och har ett naturligt pH-värde.

Några av våtservetterna kan användas som toalettpapper för optimal rengöring. Våtservetterna får dock inte spolas ner i toaletten. Savett har dessutom gjort våtservetter som är extra milda. Dessa våtservetter har ett lägre pH-värde och passar särskilt bra för känslig hud. Dessa våtservetter kan användas på händerna, kroppen och ansiktet.

Savett erbjuder även våtservetter för rengöring av underlivet. Intimservetter kan vara bra att ha till hands när man inte har tillgång till rinnande vatten eller när intimtvål inte räcker. Locket på förpackningen garanterar att ni alltid har en ren och fräsch våtservett som inte torkar ut din hud.

Billiga våtservetter från Savett

På den här sidan hittar du vårt utbud av Savetts våtservetter till billiga priser. Här hittar du våtservetter som kan lösa de allra kladdigaste situationerna. En räddare i nöden om ungarna spiller ner baksätet i bilen med glass eller om du befinner dig på ett ställe där du inte har tillgång till rinnande vatten. Oavsett situation och behov, erbjuder Savett en våtservett som klarar jobbet helt fläckfritt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.