Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SALLY HANSEN NAGELLACK

Sally Hansen

Händerna är våra viktigaste verktyg och förtjänar därför lite extra uppmärksamhet. Låt dina naglar få ny glans med ett omtyckt nagellack från Sally Hansen. Märket står både för kvalitet och trendmedvetenhet. Nagellacken finns att köpa i många spännande nyanser och diskreta basfärger till billiga priser som alla har råd med. Ett hållbart nagellack stärker dina ömtåliga naglar som utsätts för slitage varje dag. 


Amerikanska Sally Hansen är närmast ikonisk och nämns ofta i samma andetag som andra giganter i skönhetsindustrin. Redan på 30-talet lanserades hennes prisvinnande nagelprodukt Hard as nails, vilken senare blev känd världen över. Sally var en driftig och innovativ entreprenör som ville att kvinnor skulle ha möjligheten att använda funktionella och inspirerande skönhetsprodukter.


Billiga gellack och vårdande nagellack från Sally Hansen i härliga färger


Nagellacken från Sally Hansen finns i en mängd olika varianter och färger som lockar till inspirerande val.


Nagellacksserien Color Therapy har till exempel flera nyanser av rosa för den som föredrar en dämpad vardagslook. Du har också möjligheten att testa en mer dramatisk röd färg som låter dig göra intryck. Nagellacksformulan har berikats med arganolja och passar dig som har sköra naglar. 


Hållbart nagellack med snygg finish 


Miracle Gel är något så praktiskt som en kombination av ett vanligt nagellack och gellack. Applicera den enkelt och stryk därefter på ett lager Miracle Gel topplack. Lacket håller i upp till två veckor och tas därefter bort som ett vanligt nagellack. Passa på att testa en ljuvt lila färg, en piggt bärig färg eller en mustig ton av burgundy. Matcha efter humör och stil!


Nagellacksserien Complete Salon Manicure gör att du kan strunta i krånglet med baslack och topplack och i stället applicera ett hållbart nagellack med bara några få svep. Den lilla  borsten har hög precision och ger en snygg finish.


Sally Hansen erbjuder nagelvård som skyddar och stärker naglarna


Dina naglar förtjänar lite extra uppmärksamhet. Oavsett om du har mjuka, tunna eller flisiga naglar finns det billiga produkter från Sally Hansen inom nagelvård.


Om du vill att dina naglar ska växa sig långa och starka fortare har vi flera passande produkter från Sally Hansen i vårt sortiment. Passa på att reparera spröda nagelband med en vårdande nagelolja. Mot flisiga och mycket kantstötta naglar finns det en intensiv behandling som hjälper till att lösa problemet på nolltid. Dölj eventuella ojämnheter och förhindra att naglarna bryts av. Självklart finns det nagellacksremover för den som vill ta bort lacket i ett nafs, samtidigt som det är skonsamt mot naglarna.


Med Sally Hansens nagellack i härliga färger med är det enkelt att få fräscha naglar och ett vårdat yttre.


Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus