Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SALLY HANSEN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SALLY HANSEN NAGELLACK

Sally Hansen
I 1957 började Sally Hansen att producera nagelvårdsprodukter i New York och har sedan dess växt till att bli ett varumärke som är ledande inom nagellack, nagelvård och nagellackprodukter. Med en mängd nagelack i olika vackra färger, är Sally Hansen sortimentet du ska välja om du vill ha ett nagellack som håller länge, men som samtidigt vårdar och stärker dina naglar. Bland det stora urvalet av nagellack från Sally Hansen kan du hitta vackra nagellack i många olika färger. Prova dig fram med en fin klassisk röd nagellack, en feminin rosa nagellack eller en diskret genomskinlig nagellack från Sally Hansen. Sally Hansen nagellack finns bl.a. som den kända Sally Hansen Complete Salon Manicure som är professionell nagellack som utöver de fina färgkombinationerna också har 7 unika funktioner. Complete Salon Manicure nagellack från Sally Hansen fungerar som ett underlack, nagelförstärkare, innehåller växtfrämjande ingredienser, överlack, en vacker färg, samtidigt som den är otroligt hållbar och har en fin gelé finish.

Som internationellt erkänt märke inom nagelvård och nagellack är Sally Hansen speciellt kända för deras nyskapande tankegång till nagelvård och trender. Utöver bas nagellack och nail strengthener, hittar du även base coat eller topcoat som stärker naglarna och får dem till att växa fortare. I det stora Sally Hansen urvalet hittar du även nagelvårdprodukter, nagellackremover, cuticle oil och nagelbandscreme till vård av nagelband.

Sally Hansen producerar även brun-utan-sol i namnet Sally Hansen Airbrush som är en vacker brun-utan-sol spray och som finns i färgerna light glow och medium glow som gör dina ben vackert bruna när du ska till fest och vill visa fram dina vackra somriga ben.

Sally Hansen´s nagelvårdprodukter är skonsamma och lätta att använda. Få de naglar som du alltid har drömt om och skäm bort dig själv med en härlig manicure eller pedicure med de unika och vårdande nagellacken och mycket annat från Sally Hansen.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.