Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

SACHAJUAN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

SACHAJUAN

Sachajuan

Sachajuan drivs och inspireras av den enkla i skönheten. Grunden till att Sachajuan skapades var tanken om att hårvård var alltför komplicerat och därför ville Sachajuan göra det lättare för både stylisterna och klienterna - och så skapades varumärket Sachajuan.

Grundarna bakom Sachajuan är Sacha Mitic och Juan Rosenlind, som kombinerade sina namn för att bilda varumärket Sachajuan och sin salong i Stockholm år 1997. Sortimentet som Sachajuan erbjuder har inspirerats av deras idéer om hur hår ska se ut, kännas och röra sig, i kombination med deras syn på branschen och önskan om att göra hårvård lätt och förståeligt för både hårstylister och deras kunder. Deras sortiment är utvecklad för att kunna leverera professionell prestanda, vilket ger hårstylisterna kontroll över sina hantverk.

Sachajuan’s produkter är tillverkade för att tillgodose behoven hos de mest krävande stylisterna, som exempelvis grundarna Sacha och Juan. Idag säljs deras produkter i mer än 30 länder från Stockholm till Sydney.

Professionell hårvård från Sachajuan

Sedan början av år 2000 har Sachajuan arbetat med svenska forskare för att utveckla de perfekta professionella hårvårdsprodukterna. Idag erbjuder varumärket allt från schampo, balsam, hårolja och saltvattenspray. De vill inte använda några utstående marknadsföringsknep utan menar att de låter prestationerna av deras produkter prata för sig själva. De använder endast de ingredienser de behöver, inget mer och inget mindre. De är ärliga i sin produktinformation på så sätt att alla konsumenter förstår vilka ingredienser de har använt och varför. Sachajuan erbjuder helt enkelt produkter som är enkla och moderna, fast med en personlig touch.

Deras tanke om hår är väldigt enkel: rengör, behandla och lägg till de produkter som behövs för att skapa en bra grund för styling. Deras mål är att få hår att se ut som, kännas som och röra sig som hår, fast på ett ännu bättre sätt! För att leverera detta tittar de på hår i tre dimensioner: yta, struktur och form, där alla bidrar till hårets resultat.

Schampo, balsam och hårolja billigt från Sachajuan

Sachajuan vill ge dig känslan av att kunna njuta och glädjas över ett vackert hår inte bara då och då, utan VARJE dag. Om inte ett vackert hår räcker för att bli sugen på att köpa Sachajuan’s hårvårdsprodukter, kommer du bli ännu gladare när du ser hur billiga deras produkter är här på Luxplus. Köp de professionella hårvårdsprodukterna från Sachajuan här till ett väldigt billigt pris - du kommer inte ångra dig en sekund!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.