Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ROYAL & LANGNICKEL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ROYAL & LANGNICKEL

Royal & Langnickel

Royal & Langnickel har mycket kunskap när det kommer till makeup-borstar. Det gäller alla olika slags makeupborstar till både ögon, ögonbryn, ögonfransar, för hela ansiktet, concealer, foundations, rouge och till blending, smudging och contouring.

Makeupborstar från Royal & Langnickel

Royal & Langnickel har länge varit marknadsledande inom utveckling av professionella makeupborstar. Varumärket grundar sig på en passion och mission om att ge sina kunder de bästa förutsättningarna för att skapa en vacker look till ditt ansikte.

Royal & Langnickel är aktivt tillmötesgående när det kommer till att lyssna till kundernas behov och önskemål så att de kan utveckla och tillverka makeup-borstar som marknaden söker. De erbjuder både enklare makeup-borstar till den enkla konsumenten, men även mer professionella makeupborstar till de konsumenter som har större behov av olika typer av borstar för att skapa varierande looks - allt från blending, smudging och contouring. Royal & Langnickel har idag producerat 25 olika typer av makeup-borstar och tillbehör, så det är ingen tvekan om att du inte kan hitta det du söker.

Eftersom att makeup-borsten fått så snabb utveckling och blivit en så stor succé, utvidgade Royal & Langnickel sitt sortiment och började även tillverka produkter inom body art, spa och naglar med lika hög standard som sina makeup-borstar.

Billiga Makeup-borstar

Makeup-borsten är fortfarande det verktyg som de flesta föredrar när det kommer till att applicera makeup. Även om borstarna utvecklats till skumgummisvampar, silikonsvampar och blenders, är den klassiska makeup-borsten med hår något speciellt. Med makeup-borstarna från Royal & Langnickel kan du utföra en komplett makeup-look, då de erbjuder sminkborstar för alla olika typer av sminkprodukter och applikationssätt. Oavsett om du endast använder foundation och rouge som daglig makeup, vill ha mer ögonskugga, mer markerade ögonbryn och göra mer contouring till lite festligare tillfällen, så kan du hitta de rätta borstarna för det här. Du kan antingen köpa makeup-borstarna från Royal & Langnickel individuellt eller som ett helt set där alla typer av borstar ingår.

Det kan knappast vara enklare eller billigare! På Luxplus finner du många olika sorters makeup-borstar från Royal & Langnickel, oavsett dina önskemål eller behov. Bara shoppa loss!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.